Başarının İsmi, Murat Kaplan - Son Dakika
Spor

Başarının İsmi, Murat Kaplan

Başarının İsmi, Murat Kaplan

Yeni Diyarbakırspor, takımının alt yapı takımlarından U – 19 takımının başarılı isimlerinden Murat Can Kaplan, mevkiinin en beğenilen isimlerinden biri.

09.04.2015 22:37

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor, takımının alt yapı takımlarından U – 19 takımının başarılı isimlerinden Murat Can Kaplan, mevkiinin en beğenileni.

Yeni Diyarbakırspor U – 19 takımının Murat Can yaptığı açıklamada, "Takımımda kanat oyuncusu sol iç ve sol dış mevkilerinde görev alıyorum. 5 yıldır lisanslı futbolcuyum. 1997 doğumluyum Şu anda 18 yaşındayım. Yeni Diyarbakırspor'un U – 19 takımında görev yapıyorum. 4 Yaşından beri futbol topunun peşindeyim ve oynuyorum. Futbol topu adeta benden bir parça olmuş. Onsuz yapamıyorum. Tek hedefim Diyarbakırspor A takımında forma giyebilmektir. Futbolumu çok sevdiğim takımımda devam ettirmek istiyorum. Takımımla birlikte süper ligde top oynamak istiyorum. Okulumla birlikte futbol çok iyi gidiyor. Futbol beni kötü alışkanlığından uzak tuttu, gidişatımdan çok memnunum. Tüm Diyarbakır'ımızın sevdiği bu takımda oynamak bize gurur veriyor" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Başarının İsmi, Murat Kaplan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement