Başkanın Kombine Bilet İsyanı - Son Dakika
Spor

Başkanın Kombine Bilet İsyanı

Başkanın Kombine Bilet İsyanı

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor’da Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, kombine bilet satışlarının çok düşük seyrettiğini belirterek adeta isyan etti.

14.08.2014 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor'da Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, kombine bilet satışlarının çok düşük seyrettiğini belirterek adeta isyan etti.

Türkmen, yaptığı açıklamada, 19 Eylül Stadı'nın 11 bin oturma kapasiteli olduğunu, bu sebeple 10 bin kombine bileti satışa çıkardıklarını söyledi. Türkmen, "14 Ağustos 2014 tarihi itibariyle Orduspor taraftarının aldığı Kombine Kart sayısı 60 adettir. Satışa sunulan kombine kart sayısı ise 10 bindir" dedi.

Türkmen, yine Orduspor adına Passolig kartı satın alan kişi sayısının 1025 olduğunu da belirterek, Orduspor taraftarından daha çok ilgi beklediklerini söyledi. Türkmen, "İki hafta sonra lig başlıyor ama Orduspor taraftarı kombine kart ve Passolig kartına oldukça ilgisiz kaldı. Passolig kartına ideolojik yaklaşıldığı iddiası tam bir safsata. Kartı alanın üzerinde fotoğrafı, TC numarası olacak, ayrıca statta yeri belli olacak. Sıra bile beklemeyecek. Aynı zamanda bedava bilet uygulamasının önüne geçilecek. Böyle güzel bir uygulama varken taraftarımızın gerek kombine gerekse Passolig kartına ilgisiz kalması yürekler acısıdır" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başkanın Kombine Bilet İsyanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement