Bayern Münih'i dağıttılar! Thomas Tuchel göreve çok kötü başladı - Son Dakika
Spor

Bayern Münih'i dağıttılar! Thomas Tuchel göreve çok kötü başladı

Alman devi Bayern Münih, yeni teknik direktörü Thomas Tuchel ile art arda kötü sonuçlar alıyor. Münih ekibi, öne geçtiği maçta Mainz'a 3-1 kaybetti. 2 kulvarda havlu atan Münih'te tek hedef Bundesliga kaldı.

22.04.2023 20:24  Güncelleme: 12:15

Thomas Tuchel'in Bayern Münih günleri kabus gibi başladı. Bundesliga'nın 29. hafta karşılaşmasında Bayern Münih, deplasmanda Mainz'a 3-1 kaybetti. Thomas Tuchel ile galibiyet hasreti 4 maça çıktı.

PERDEYİ MANE AÇTI

Bayern Münih, 29. dakikada Sadio Mane'nin kaydettiği golle ilk yarıyı 1-0'lık üstünlükle tamamladı. Ancak ikinci devrede bambaşka bir senaryo yaşandı.

KABUS GİBİ İKİNCİ YARI

Mainz, 65'te Ludovic Ajourque ile eşitliği buldu. Leandro Barrios 73'te öne geçirdi. 79'da Aaron Martin, skoru 3-1'e getirdi ve Mainz sahadan bu skorla galip ayrıldı.

Bayern Münih'i dağıttılar! Thomas Tuchel göreve çok kötü başladı

SON 4 MAÇ FİYASKO

Bayern Münih'te 7. maçına çıkan Tuchel, son 4 karşılaşmada 2 beraberlik 2 mağlubiyet yaşadı. Tuchel döneminde Bayern Münih 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

ELDE KALDI BUNDESLIGA

Thomas Tuchel ile Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi ve DFB-Pokal'a veda etti. Bundesliga'da da Dortmund tekrar liderliğe oturdu.

Bayern Münih\'i dağıttılar! Thomas Tuchel göreve çok kötü başladı

Son Dakika Spor Bayern Münih'i dağıttılar! Thomas Tuchel göreve çok kötü başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement