Ben Aptal Değilim..." - Son Dakika
Spor

Ben Aptal Değilim..."

Ben Aptal Değilim..."

Real Madrid'in deplasmanda Real Betis ile 1-1 berabere kalarak Zinedine Zidane yönetiminde ilk puan kaybını yaşamasının ardından Kolombiyalı yıldız oyuncu james Rodriguez basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

25.01.2016 15:02

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Real Madrid'in deplasmanda Real Betis ile 1-1 berabere kalarak Zinedine Zidane yönetiminde ilk puan kaybını yaşamasının ardından Kolombiyalı yıldız oyuncu james Rodriguez basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Son zamanlarda kötü performans gösterdiği gerekçesiyle eleştirilerin odak noktası olan 24 yaşındaki oyuncu hakkında yapılan kötü yorumlar ve kilo aldığı yönündeki eleştirilere cevap verdi.

Kendisi hakkında konuşulanların sinirlerini bozduğunu söyleyen James "Beni tanıyanlar nasıl yaşadığımı ve kendime nasıl baktığımı gayet iyi biliyorlar. Ben bir profesyonelim. Gece çok fazla dışarı çıktığım hakkındaki dedikodular tamamen yalan. Şişman olduğumu söyleyenler de gerçekten sinirlerimi bozuyor" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde aracıyla seyir halindeyken hız limitini aştığı için polisler tarafından tesislere kadar takip edilmesinden de bahseden Kolombiyalı yıldız "Söylendiği kadar hızlı gitmiyordum. Çok yüksek sesle müzik dinlediğim için sirenleri duyamadım. Ben aptal değilim eğer polisin peşime takıldığını görseydim kenara çekerdim. Ama insanlar hata yapabilir bu yüzden özür diliyorum" dedi.

James Rodriguez bu sezon Real Madrid formasıyla ligde çıktığı 11 maçta 3 gol atıp 4 de asist yaptı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Ben Aptal Değilim...' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement