Benitez Meydan Okudu! - Son Dakika
Spor

Benitez Meydan Okudu!

Benitez Meydan Okudu!

6 yıl sonra Premier Lig'e dönerek Newcastle United'ın yeni teknik direktörü olan Rafael Benitez, görevi devraldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Takımı iyi duruma getirebileceğime ve Premier Lig'de kalmasını sağlayacağıma inandığım için buraya geldim. Bu benim meydan okumam" dedi.

12.03.2016 16:39

SPORCOPE DIŞ HABERLER - 6 yıl sonra Premier Lig'e dönerek Newcastle United'ın yeni teknik direktörü olan Rafael Benitez, görevi devraldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Takımı iyi duruma getirebileceğime ve Premier Lig'de kalmasını sağlayacağıma inandığım için buraya geldim. Bu benim meydan okumam" dedi.

Kulübün resmi internet sitesine konuşan Benitez, Premier Lig'de kalacaklarını iddia ederek "Taraftarların ve şehir ne kadar tutkulu olduğunu biliyorum ve büyük bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Bu yüzden gelmeye karar verdim. Premier Lig'de kalacağız. Bundan eminim" ifadelerini kullandı.

Taraftardan destek isteyen İspanyol teknik adam, "St. James Park'ta oluşan atmosfer, bana göre gelecek için bir önemli bir işaret. Taraftarlarımız sakin olmalı. Önümüzde 10 maçımız var ve bu sürede bize destek olmalılar. Artık doğru zamandayız. Konsantre olup birlikte hareket etmeliyiz" şeklinde konuştu.

"Önceliğimiz ligde kalmak"

Benitez, önceliklerinin ligde kalmak olduğunu belirterek, "İlk işimiz Premier Lig'de kalmak. Bunu başarırsak iyi bir geleceğe sahip olacağız. Bugüne konsantre olmalıyız ve Leicester'a karşı kazanmanın yollarını bulmalıyız. Geleceği daha sonra düşünürüz" dedi.

Newcastle'ın potansiyelli bir kulüp olduğunu söyleyen 55 yaşındaki teknik adam, "Kulübün potansiyeli çok yüksek. Bu potansiyeli geliştirmek için ben de bir şeyler yapmak istiyorum. Her geçen gün daha iyi olacağız. Zamana ihtiyacımız var ancak 10 maçlık periyoda galibiyetle başlamak zorundayız" şeklinde konuştu.

Steve McClaren yorumu

Son olarak yerine geldiği Steve McClaren hakkında konuşan Benitez, "Steve benim arkadaşım. Ne kadar yoğun çalışsanız da takımın ateşe düşmesinin ne anlama geldiğini biliyorum. O her şeyini takımına veren ve en iyisi için çalışan biri fakat futbolda bazen böyle şeyler olabiliyor. Ona gelecek adına iyi şanslar dilerim" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Benitez Meydan Okudu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement