Beşiktaş, Antalyaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Antalyaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor

Beşiktaş, Antalyaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına antrenmanla devam etti. Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmanda kondisyon ve taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Antrenmanı Basketbol Şube ve Akatlar Spor Kompleksi Tesisinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Tahir Güneş de izledi. Beşiktaş, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

02.11.2023 15:33  Güncelleme: 15:58

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında 5 Kasım Pazar günü Bitexen Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenman, teknik sorumlu Burak Yılmaz yönetiminde gerçekleştirildi. İdmanı, Beşiktaş Kulübü Basketbol Şube ve Akatlar Spor Kompleksi Tesisi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Tahir Güneş de takip etti.

Kondisyon ve taktik ağırlıklı geçen antrenman, salonda yapılan aktivasyon çalışmasıyla başladı. Isınma koşularının ardından 5'e 2 top kapma çalışması yapan futbolcular, dar alanda oynanan çift kale maçla idmanı tamamladı.

Beşiktaş, Bitexen Antalyaspor mücadelesinin hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Antalyaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement