Beşiktaş'ın Adidas İmzalı Yeni Sezon ''Çubuklu Forma''ları Satışta - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Adidas İmzalı Yeni Sezon ''Çubuklu Forma''ları Satışta

Beşiktaş\'ın Adidas İmzalı Yeni Sezon \'\'Çubuklu Forma\'\'ları Satışta

Beşiktaş A Takımı'nın 2011/2012 futbol sezonunda giyeceği adidas formaları taraftarıyla buluşmaya devam ediyor.

23.08.2011 08:39

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 2011-2012 futbol sezonunda giyeceği, adidas ve Beşiktaş'ın ortak tasarımı olan "Beyaz Forma" ve "Siyah Forma"nın satışa sunulmasını takiben şimdi de, siyah ve beyazın ayrılmaz birlikteliğini simgeleyen"Çubuklu Forma" 23 Ağustos 2011 tarihi itibariyle tüm adidas satış noktalarında ve Kartal Yuvası mağazalarında Beşiktaş taraftarları ile buluşuyor.

Taraftarların yoğun ilgisi ile karşılanan Beyaz ve Siyah Forma'dan sonra, Beşiktaş'ın yeni futbol sezonunda giyeceği "Çubuklu Forma" da, 23 Ağustos'tan itibaren 95 TL'lik satış fiyatıyla tüm adidas satış noktaları ve Kartal Yuvası mağazalarında Beşiktaş taraftarlarının beğenisine sunuluyor.

adidas'ın eşsiz ClimaCool® teknolojisi ile futbolcular sahada rahat ediyor

Beşiktaş A Takımı'nın 2011-2012 futbol sezonunda giyeceği formalar, uluslararası adidas tasarım ve teknolojileri uygulanarak hazırlandı. adidas farkıyla hayat bulan tüm formalarda özel bir kumaş teknolojisi kullanılıyor. adidas'ın ClimaCool® adını verdiği bu teknoloji ile spor sırasında vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılığını artırıyor.

Çubuklu Forma ile siyah – beyaz hep bir arada

"Dünyada her şey ikidir... 'Siyah' olmadan 'Beyaz ', 'Beyaz' olmadan 'Siyah' olmaz" diyor Beşiktaş ve siyah ile beyazın bir araya geldiği her günü bayram, her yeri şölen alanı olarak tanımlıyor. ''Çubuklu Forma''nın üstündeki kutsal renklerin birlikteliği de ihtiyaç olan her anda tutunacak dalın Beşiktaş olduğunu hatırlatıyor taraftarlarına.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Adidas İmzalı Yeni Sezon ''Çubuklu Forma''ları Satışta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement