Beşiktaş'ın Yeni Transferi Alexander Milosevic İstanbul'a Geldi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Alexander Milosevic İstanbul'a Geldi

Beşiktaş\'ın Yeni Transferi Alexander Milosevic İstanbul\'a Geldi

Beşiktaş'ın İsveç ekibi AIK'dan transfer ettiği stoper Alexander Milosevic, İstanbul'a geldi. Sırp futbolcu, "Çok büyük kulübe geldim. Kendimi iyi hissediyorum." dedi.

12.01.2015 13:34  Güncelleme: 14:11

Beşiktaş'ın, İsveç'in AIK kulübünden transfer ettiği Sırp asıllı İsveçli futbolcu Alexander Milosevic, İstanbul'a geldi.

"KENDİMİ ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM"

Stockholm'den İstanbul'a gelen 22 yaşındaki futbolcu, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada, "Çok büyük bir kulübe geldim. Kendimi çok iyi hissediyorum. Kazanmak zorundayım" ifadelerini kullandı.

AKŞAM BILIC'LE GÖRÜŞECEK

Havalimanından babası ve menajeriyle birlikte konaklayacağı otele geçen Milosevic'in, akşam saatlerinde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic'le bir araya geleceği öğrenildi.

Sağlık kontrolleri daha önce yapılan Sırp asıllı stoper, ikinci devre hazırlıklarına yarın akşam yapacağı antrenmanla başlayacak siyah-beyazlı takımla birlikte çalışacak.

3,5+2 YILLIK ANLAŞMA

Beşiktaş'la 3,5+2 yıllık anlaşma sağlayan Milosevic, siyah-beyazlı kulüpten bu sezonun ikinci yarısı için 425 bin avro, 2015-2016, 2016-2017 ve 2017-2018 sezonları için yıllık 500'er bin avro, 2018-2019 ve 2019-2020 sezonları için de 600'er bin avro garanti ücret alacak. Genç futbolcuya, ayrıca her sezon için maç başına 5 bin avro ücret verilecek.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Yeni Transferi Alexander Milosevic İstanbul'a Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Erkut: Fernandes ve Quaresma tecrübesinden sonra maddi sıkıntıdan çıkamayan takımın kimseyle uzun soluklu anlaşma yapmayacağını düşünüyordum. İnşallah bu uzun soluklu anlaşma pişman etmez, hayırlısı olsun. 15 2 Yanıtla
  • Enes: Çok Ucuz fiyata 1 milyona transfer edildi ve çok az maaş alıyor geleceği çok parlak bir oyuncu helal olsun beşiktaşa nasıl transfer yapacağını biliyor. 9 1 Yanıtla

Advertisement