Beşiktaş İstedi Ama Gitmedim" - Son Dakika
Spor

Beşiktaş İstedi Ama Gitmedim"

Beşiktaş İstedi Ama Gitmedim"

Fluminense'nin 30 yaşındaki stoperi Gum lakaplı Welligton, devre arası transfer döneminde kendisine gelen transfer teklifleri hakkında açıklamalarda bulundu.

15.03.2016 16:28

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Fluminense'nin 30 yaşındaki stoperi Gum lakaplı Welligton, devre arası transfer döneminde kendisine gelen transfer teklifleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Son dönemde takımdaki performansı eleştirilen Gum, hiçbir zaman takımdan ayrılmak istemediğini belirterek,"Bu kulübü ve bu formayı seviyorum. Ocak ayında bana gelen teklifler olduğu ve ayrılmak üzere olduğum bir gerçek. Ancak hiçbir zaman takımdan ayrılmak istemedim ve bu forma için mücadele etmek istedim. Hiçbir zaman Fluminense'ye olan ilgim azalmadı ve burada hep huzurlu oldum." ifadelerini kullandı.

Ara transfer döneminde Beşiktaş'ın transfer gündemine gelen Gum'un menajeri geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada Beşiktaş'ın oyuncuyla ilgilendiğini doğruladığını ve siyah beyazlı takımdan resmi transfer teklifi beklediklerini açıklamıştı.

2009 yılından beri Brezilya 1. Lig takımlarından Fluminense forması giyen Gum, geçtiğimiz sezon takımı formasıyla çıktığı 29 maçta 1 gol 1 asistlik performans sergilemişti.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Beşiktaş İstedi Ama Gitmedim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement