Beşiktaş'ta 3 İsim Yolcu - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta 3 İsim Yolcu

Beşiktaş\'ta 3 İsim Yolcu

Beşiktaş'ta kadroda sürekli olmayı başaramayan Motta, Milosevic ve Pedro Franco, ara transferde ya kiralanacak ya satılacak.

12.10.2015 10:32  Güncelleme: 11:34

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Motta, Milosevic ve Pedro Franco'yu gözden çıkardı. Güneş, siyah-beyazlı yönetime 3 oyuncu için devre arasında satılabilir ya da kiralanabilir raporu verdi.

YA SATILACAK YA KİRALANACAK

Beşiktaş'ta geldikleri günden bu yana beklenen istikrar ve yüksek performansı bir türlü sahaya yansıtamayan 3 futbolcu ile ilgili yönetim, teknik heyete danıştı. Teknik kadro ile fikir alışverişinde bulunan yöneticiler, Ramon Motta, Pedro Franco ve Milosevic'in ara transfer döneminde takımdan gönderilmesi veya kiralık olarak başka ekiplere verilmesini kararlaştırdı. Milosevic ve Franco bu sezon resmi maça çıkamazken, Motta 1 mücadelede forma giydi.

"BENİM AÇIMDAN SIKINTI OLMAZ"

Tecrübeli çalıştırıcının yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Gelen teklifler iyiyse ve oyuncular da gitmeye sıcak bakarlarsa benim açımdan sıkıntı olmaz. Devre arasında ikisini de satabilirsiniz." dediği öğrenildi. Başkan Fikret Orman ve ekibinin, Motta'ya 1 milyon euro, Pedro Franco'ya ise 4 milyon euro bonservis bedeli belirlediği ifade edildi.

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta 3 İsim Yolcu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • BEŞİKTAŞK: tosic gitmeli.. bizi daha fazla yakmadan.. acill BİZ IRKKCI futbolcu istemiyoruz. 12 1 Yanıtla
  • selim: senol baba diyorsa vardir bildigi 12 1 Yanıtla
  • doğrucu eğri: şenol hoca bize yakışmadı biliç ten sonra. 3 8 Yanıtla
  • 53: MOTTA-İSMAİL-SERDAR GİTMELİ MİLOSEVİC VE FRANCO KALMALI. 2 0 Yanıtla

Advertisement