Beşiktaş'ta Gutı ve Necip Kasımpaşa Maçında Yok - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Gutı ve Necip Kasımpaşa Maçında Yok

Beşiktaş\'ta Gutı ve Necip Kasımpaşa Maçında Yok

Beşiktaş'ın dün akşam Gaziantepspor ile Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında oynadığı ve 3-0 kazandığı karşılaşma oldukça sert bir mücadeleye sahne olmuştu.

07.04.2011 16:05

Beşiktaş'ın dün akşam Gaziantepspor ile Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında oynadığı ve 3-0 kazandığı karşılaşma oldukça sert bir mücadeleye sahne olmuştu.

Her iki takım oyuncuları da galibiyet için birbirlerine sert müdahalelerde bulunmuşlardı. Karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım, müsabakada sarı kartına 11 kez baş vururken, eli bir kez de kırmızı kartına gitmişti.

Bu sert oyun sonrası bugünü izinli geçiren Siyah Beyazlı takımda Gaziantepspor maçında aldıkları darbeler sonucu sakatlanan oyuncuların tedavisine başlandı. Bugün kulüp doktoru Devrim Urgun'un kontolünden geçen sağ ayak bileğine darbe alan ve buna bağlı burkulma yaşayan Guti ve sağ diz kapağının üzerinde darbeye bağlı ödem oluşan Necip'in durumlarının ciddi olduğu ve her iki oyuncunun da Spor Toto Süper Lig'de 11 Nisan Pazartesi günü oynanancak Kasımpaşa maçında forma giymelerinin zor olduğu kaydedildi. Urgun ayrıca, yine aynı maçta darbeler alan Simao ve Quaresma'nın 2 gün dinlendirileceklerini ve Kasımpaşa maçına kadar hazır duruma gelecekleri ifade etti.

Bu arada Doktor Urgun, sakatlığı süren Ekrem'in de Kasımpaşa maçına yetişemeyeceğini ancak bir sonraki hafta oynanacak Gençlerbirliği mücadelesinde takımdaki yerini alabileceğini belirtti. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Gutı ve Necip Kasımpaşa Maçında Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement