Beşiktaş'ta Milosevic'te Kırık, Opare'de Yırtık Var - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Milosevic'te Kırık, Opare'de Yırtık Var

Alexander Milosevic'in sağ ayak tarak kemiğinde kırık tespit edildi. Beşiktaşlı oyuncu ameliyat edilecek. Opare'nin ise sol arka adalesinde 1. derece yırtık var.

06.02.2015 14:47  Güncelleme: 14:51

Alexander Milosevic'in sağ ayak tarak kemiğinde kırık tespit edildi. Beşiktaşlı oyuncu ameliyat edilecek. Dün akşam Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Opare'nin ise sol arka adalesinde 1. derece yırtık var.

KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ

Beşiktaş'tan Daniel Opare ve Alexander Milosevic'in sağlık durumu hakkında açıklama geldi: "Ziraat Türkiye Kupası'nda dün akşam Çaykur Rizespor ile oynadığımız maçta sakatlık geçiren futbolcularımız Alexander Milosevic ve Daniel Opare'nin MR'ı çekildi. MR sonucuna göre Milosevic'in sağ ayak 5. tarak kemiğinde kırık olduğu tespit edildi ve ameliyat olmasına karar verildi. Opare'nin ise sol arka adalesinde 1. derece yırtık tespit edildi ve tedavisine başlandı."

Opare'nin yaklaşık üç hafta sonra sahalara dönmesi bekleniyor. Milosevic'in ise durumu ameliyat sonrası netleşecek.

Beşiktaş\'ta Milosevic\'te Kırık, Opare\'de Yırtık Var
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Milosevic'te Kırık, Opare'de Yırtık Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • BJK1903: opare zaten kiralık. o yüzden hemen geri gönderin. NOT:zararın neresinden dönersen, kârdır. tabi bu laf bana ait değildir. . . bilginize. . . 7 0 Yanıtla
  • BJK1903: BUNUN TARİHTE ÖRNEKLERİDE VAR. MİSALEN ARSENALDEN KİRALIK GELEN BEBE. O DA KİRALIKTI. VE O DA KÖTÜ DEĞİLDİ. DİYEBİLİRMİYİZ KÖTÜYDÜ DİYE. HAYIR. ÇOK İYİYDİ AMA KİRALIKTI. VE SAKATLANMIŞTI. 0 0 Yanıtla

Advertisement