Beşiktaş taraftarını çok sevdi! 'Come to Beşiktaş Haaland' sloganına kayıtsız kalamadı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş taraftarını çok sevdi! 'Come to Beşiktaş Haaland' sloganına kayıtsız kalamadı

Dortmund'un yıldızı Erling Haaland, Beşiktaş maçının ardından demeç vermekte zorluk çekti. Siyah-Beyazlı taraftarlar, Norveçli golcüye sevgi gösterilerinde bulundu. Haaland, meşhur 'Come to Beşiktaş' sloganıyla Siyah-Beyazlı takıma davet edildi. Bu anlarda bir hayli mutlu olduğu gözlenen Haaland, kısa bir süre röportaja ara verdi. Ayrıca Haaland, cep telefonuyla Beşiktaş stadındaki atmosferi de kaydetti.

17.09.2021 15:31  Güncelleme: 17:44

Kartal taraftarını 'Come to Beşiktaş' çılgınlığı devam ediyor. Şimdi de Erling Haaland Siyah-Beyazlı takıma davet edildi. Dortmund'un dünyaca ünlü golcüsü, Beşiktaş karşılaşmasının ardından UEFA TV'ye röportaj veriyordu ama yoğun ilgiyle karşılaştı.

O DA KULLANMIŞTI

Sosyal medyada bir hayli fazla mizahi paylaşımlar yapan Haaland, Beşiktaş'ın dillere pelesenk olmuş bu sloganını arkadaşlarına çok kullanmıştı. Haaland, bu sloganı Beşiktaş taraftarından duyunca gülmeye başladı. Ardından Haaland, cep telefonuyla bu anları kaydetti.

Beşiktaş taraftarını çok sevdi! \'Come to Beşiktaş Haaland\' sloganına kayıtsız kalamadı

Son Dakika Spor Beşiktaş taraftarını çok sevdi! 'Come to Beşiktaş Haaland' sloganına kayıtsız kalamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • selcuk karalar: Beşiktaş kendini satarsa anca alır ..)))) 66 110 Yanıtla
    Muhammmed Çetiner: Ağlama Be 7 4 Ersin Ulus: Digerleri senin tuttuğum takim nesini satar sen düşun..:)) 1 0 Mehmet Yavuz: Kendisini de satsa alamaz başkan 0 0
  • atila öztürk: Gel dedin geldik sergen çavuş 33 7 Yanıtla

Advertisement