Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı: 1 Milyon Euro Ödersek Caner Bizim Olacak - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı: 1 Milyon Euro Ödersek Caner Bizim Olacak

Beşiktaş Asbaşkanı Umut Güner, Inter'den kiralanan Caner Erkin'le ilgili "Sezon sonunda Inter'in istediği 1 milyon Euro'yu ödediğimiz taktirde Caner'in bonservisi bizim olacak" dedi.

17.09.2016 15:47

Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, Inter'den kiralanan ve forma giydiği maçlarda sergilediği futbolla takdir toplayan Caner Erkin için taraftarlara müjdeyi verdi.

Sabah gazetesine konuşan Güner, milli futbolcunun uzun yıllar siyah beyazlı formayı giyeceğini söyledi. Güner, "Caner'le 4 yıllık protokolümüz var. Önümüzdeki yıllarda Beşiktaş'ın bu oyuncu ile ilgili farklı bir tasarrufu olmazsa uzun yıllar kulübe hizmet edecek. Kendisini kiralık olarak kadromuza katmamızın nedeni UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşması. Inter'in istediği 1 milyon Euro'yu gelecek yıl ödediğimizde Caner'in bonservisi Beşiktaş'a geçmiş olacak" dedi.Beşiktaş'tan Caner için bomba açıklama!

ABOUBAKAR'IN BONSERVİSİ 10 MİLYON EURO

Umut Güner, Porto'dan 2.5 milyon Euro karşılığında 1 yıllığına kiralanan Vincent Aboubakar konusunda da şu açıklamayı yaptı:

"Performansından memnun kalırsak 10 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanabiliriz. Kendisi Beşiktaş forması giymekten son derece mutlu. İyi bir Aboubakar takıma çok şey katar. Zaten camia olarak umudumuz ve beklentimiz de bu yönde."

GARANTİ ÜCRETİ 3.3 MİLYON EURO

Beşiktaş, Vincent Aboubakar'a 2016- 17 sezonu için 3.3 milyon Euro garanti ücret ödeyecek. Kamerunlu futbolcu, oynadığı maçlarda kazanılan puan başına da 4 bin Euro alacak.

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı: 1 Milyon Euro Ödersek Caner Bizim Olacak

Son Dakika Spor Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı: 1 Milyon Euro Ödersek Caner Bizim Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement