Oynayıp oynamayacağı merak konusuydu! Aboubakar, Trabzonspor maçı kadrosunda - Son Dakika
Spor

Oynayıp oynamayacağı merak konusuydu! Aboubakar, Trabzonspor maçı kadrosunda

Beşiktaş, ailesindeki sağlık sorunları nedeniyle Fransa'ya giden Kamerunlu golcü Aboubakar'ın döndüğünü ve Trabzonspor maçı kadrosuna dahil edildiğini duyurdu.

16.09.2023 12:39  Güncelleme: 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ailesindeki sağlık sorunları nedeniyle Fransa'ya giden Vincent Aboubakar ile ilgili siyah-beyazlı kulüpten yeni açıklama yapıldı. Beşiktaş, Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar'ın İstanbul'a dönerek Trabzonspor maçı için yapılan antrenmanda yer aldığını belirtti.

ANTRENMANA KATILDI

Beşiktaş resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Ülkesinin milli takım kampından ayrıldıktan sonra ailesindeki sağlık sorunları nedeniyle Fransa'ya giden futbolcumuz Vincent Aboubakar, İstanbul'a dönerek Futbol Takımımızın deplasmandaki Trabzonspor maçı için bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanda yer almıştır" ifadeleri yer aldı.

Vincent Aboubakar, Trabzonspor maçı için antrenmanda yer aldı

DERBİ YARIN

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında yarın Trabzonspor'a konuk olacak. Papara Park'ta oynanacak karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bu sezon ligde çıktığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik yaşayan Beşiktaş, hanesine 7 puan yazdırdı.

Oynayıp oynamayacağı merak konusuydu! Aboubakar, Trabzonspor maçı kadrosunda
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Oynayıp oynamayacağı merak konusuydu! Aboubakar, Trabzonspor maçı kadrosunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement