Beşiktaşlı Fabri, Dünya Kupasına Gitmek İçin Ülkesini Değiştirecek - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Fabri, Dünya Kupasına Gitmek İçin Ülkesini Değiştirecek

Beşiktaş'ın Uruguay asıllı İspanya doğumlu kalecisi Fabri, Dünya Kupasına gitmek için Uruguay Milli Takımından teklif gelirse kabul edecek.

15.02.2018 10:16

İspanya doğumlu, Uruguay asıllı bir ailenin çocuğu olan 30 yaşındaki kaleci Fabri, daha önce yaptığı açıklamalarda İspanya Milli Takımı'nın formasını giymek istediğini bir çok kez dile getirmişti. Şimdiye kadar bu yönde teklif almayan Fabri, rotasını Galatasaraylı Fernando Muslera'nın kalesini koruduğu Uruguay'a çevirdi.

"URUGUAY BENİ ÇAĞIRIRSA KABUL EDERİM"

Siyah-beyazlı eldiven, konu hakkında "Uruguay beni çağırırsa teklifi kabul ederim. 2018 Dünya Kupası'na gitmek, böyle büyük bir turnuvada sahaya çıkmak ve bu tecrübeyi yaşamak benim için harika olur" diye konuştu. Fabri için son kararı Uruguay Milli Takım Teknik Direktörü Oscar Tabarez verecek.

Beşiktaş forması ile 71 maça çıkan Fabri, kalesinde 74 gol gördü. Uruguay asıllı İspanyol eldiven, bu karşılaşmaların 22'sinde ise kalesini gole kapattı.

Beşiktaşlı Fabri, Dünya Kupasına Gitmek İçin Ülkesini Değiştirecek
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Fabri, Dünya Kupasına Gitmek İçin Ülkesini Değiştirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ispanya kalesine gecmen daha olasi: musleradan formayi alman imkansiz bence 7 3 Yanıtla
  • Tayhan: Fabri musleradan daha iyi ve boyunda uzun iyi yer kapatıyor ve açılırken zamanlaması iyi 1 5 Yanıtla
  • fenerin haline bak: onceden volkanla kiyaslardi simdi onuda yapamayip elin kalecisini ornek gosteriyolar muslera ile fabriyi kiyaslayarak futbol bilginzi gosteriyonuz 4 1 Yanıtla
  • volkan: bak taşa geldiğinden beri mükemmel muazzam ve bazen saçma goller yediginı ben mi hatırlıyorum.Ha bide eğer gerçekten bir şeyler başarmak istiyorsan az iç tmm sarhös seni 0 0 Yanıtla

Advertisement