Beşiktaşlı Taraftarlar Derbi Öncesi Güvenlik Önlemleriyle Stadyuma Ulaştı - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Taraftarlar Derbi Öncesi Güvenlik Önlemleriyle Stadyuma Ulaştı

Beşiktaşlı Taraftarlar Derbi Öncesi Güvenlik Önlemleriyle Stadyuma Ulaştı

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi öncesi siyah-beyazlı taraftarlar RAMS Park'a güvenlik önlemi altında ulaştı. Beşiktaşlı taraftarlar, otobüslerle toplu halde stadyuma hareket ederken, stat önüne gelen bir otobüsün camlarının kırık olması nedeniyle güvenlik güçleri tarafından içeri alınmadı.

21.10.2023 17:02  Güncelleme: 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Beşiktaşlı taraftarlar RAMS Park'a geldi

İSTANBUL - Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak maç öncesi siyah-beyazlı taraftarlar RAMS Park'a güvenlik önlemi altında ulaştı.

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş, saat 19.00'da karşı karşıya gelecek. Bu önemli karşılaşma öncesi Beşiktaşlı taraftarlar da bir araya gelerek takımlarını desteklemek için stadyuma ulaştı. İlk olarak Tüpraş Stadyumu'nun yanında bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2. Bölge Şefliği'nde bir araya gelen siyah-beyazlı taraftarlar, daha sonra otobüslere binerek toplu halde Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ne hareket etti. Tezahüratlar eşliğinde mücadelenin oynanacak RAMS Park'a ulaşan otobüslerden inen taraftarlar yoğun güvenlik önlemi altında stadyuma giriş yaptı. Stat önüne gelen bir otobüsün camlarının tamamı kırık olması nedeniyle güvenlik güçleri taraftarından stada alınmadı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Taraftarlar Derbi Öncesi Güvenlik Önlemleriyle Stadyuma Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement