Binicilik - Son Dakika
Spor

Binicilik

Binicilik

Binicilikte, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kupası'nı, "Wassenaar" isimli atıyla Ankara Atlı Spor Kulübü (AASK) adına yarışan Murat Erdoğan kazandı."Wassenaar" isimli atıyla Murat Erdoğan elde etti.

11.11.2012 17:02

Binicilikte, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kupası'nı, "Wassenaar" isimli atıyla Ankara Atlı Spor Kulübü (AASK) adına yarışan Murat Erdoğan kazandı.

Binicilik Federasyonu ve AASK'nin ortaklaşa düzenlediği Engel Atlama Binicilik Yarışmaları'nda, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kupası'nı,

"Wassenaar" isimli atıyla Murat Erdoğan elde etti. Kupa mücadelesinde, Erdoğan parkuru 80.34 saniyede hatasız tamamlayarak birinci oldu. Ankara Binicilik İhtisas Kulübü'nden (ABİK) Orhan Koşar, "Ritmo" isimli atıyla yarışta ikinciliği elde etti. Yarışın üçüncüsü ise "Komtesse II" atıyla mücadele eden AASK'den Sercan Yılmaz oldu.

Kupayı kazanan Murat Erdoğan'a ödülünü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu verdi. Yarışmaları Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğulları da izledi. Bakan Yardımcısı Arzu ile müsteşar Mirmahmutoğulları, törenin ardından sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yarışmaları izlemesi beklenen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır'daki şehit törenlerine katıldığı için etkinliğe gelemedi.

Muhabir: Merve Yıldızalp - Hüseyin Burak Demirer

Yayıncı: Hüseyin Doğru - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Binicilik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement