Erik ten Hag, Galatasaray maçı öncesi iddialı konuştu - Son Dakika
Spor

Erik ten Hag, Galatasaray maçı öncesi iddialı konuştu

İngiliz devi Manchester United'ın hocası Erik ten Hag, Galatasaray ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarında, 'Galatasaray'ın kalitesini bildiklerini ve doğru sonucu almak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti. Marcus Rashford'un form durumu hakkında da konuşan ten Hag, Rashford'un doğru odaklanma ve çok çalışma ile gol atabileceğini belirtti.

02.10.2023 18:23  Güncelleme: 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Temsilcimiz Galatasaray'ın Devler Ligi'ndeki rakibi Manchester United Menajeri Erik ten Hag, sarı-kırmızılılar ile oynayacakları karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu.

"G.SARAY'IN KALİTESİNİ BİLİYORUZ"

Galatasaray hakkında konuşan deneyimli çalıştırıcı, "Galatasaray'ın kalitesini biliyoruz. Sadece Zaha ve Icardi değil, Mertens ve Ziyech gibi isimler de var. Doğru sonucu almak için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız" dedi.

"HER MAÇTA GOL ATABİLECEK BİR OYUNCU"

Takımın yıldızı Marcus Rashford'un formu için de konuşan Erik ten Hag, "Gerçek şu ki şu anda gol atamıyor. Ama Brighton maçında olduğu gibi iyi bi noktada 5-6 pozisyon yakaladığı anlar oldu. Eğer çok çalışır, doğru odaklanır ve etrafındaki arkadaşları da ona doğru hareket etmesi konusunda yardımcı olursa, o zaman gol gelecektir. Her maçta gol atabilecek bir oyuncu. Doğru noktalara geldiğinde gol atacaktır" ifadelerini kullandı.

Erik ten Hag, Galatasaray maçı öncesi iddialı konuştu
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Erik ten Hag, Galatasaray maçı öncesi iddialı konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement