Galatasaray, Kaan Ayhan'a 1 milyon euro maaş teklif etti - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Kaan Ayhan'a 1 milyon euro maaş teklif etti

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Bundesliga ekibi Fortuna Düsseldorf ile küme düşen Kaan Ayhan'a ilk teklifi yaptı. Bodrum'da tatil yapan milli oyuncu ile görüşen sarı-kırmızılılar, yıllık 1 milyon euro maaş teklif etti.

28.07.2020 08:11  Güncelleme: 17:04

Fortuna Düsseldorf'un Bundesliga'dan düşmesi üzerine sözleşmesindeki serbest kalma bedeli devreye giren Kaan Ayhan için Galatasaray ilk adımı attı. Sözleşmede 2 milyon euroluk serbest kalma bedeli bulunan Kaan Ayhan'la Bodrum'da bir araya gelen sarı-kırmızılı yöneticiler, milli oyuncuya tekliflerini ilettiler.

YILLIK 1 MİLYON EURO

Fortuna Düsseldorf'ta 600 bin euro garanti para alan ancak takımının küme düşmesi üzerine ücreti yarı yarıya inecek olan milli futbolcuya Galatasaray yıllık 1 milyon euro teklif etti.

31 Temmuz'a kadar 2 milyon euroluk serbest kalma bedelini yatıran kulübe imza atma hakkı bulunan Kaan Ayhan'ın ise Galatasaray'ın bu önerisine kısa sürede geri dönüş yapması bekleniyor. Bodrum'un Yalıkavak ilçesinde tatil yapan Kaan, bu teklifi kabul ederse Galatasaray 25 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katacak.

Galatasaray, Kaan Ayhan\'a 1 milyon euro maaş teklif etti
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Galatasaray, Kaan Ayhan'a 1 milyon euro maaş teklif etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Memet: gs de biter bu adam 0 0 Yanıtla
  • samsunsporlu: gelde körel gsde 0 0 Yanıtla
  • meraci83: Eğer yurt dışına açılabilmiş sporcularımızda birazcık akıl varsa ligimizin dört büyük futbolcu değirmenlerine övütülecek tahıl olmamalıdır. 0 0 Yanıtla
  • Tespit : Gel koçum Galatasaray büyük bir camia 0 0 Yanıtla
  • ADANA MAVİDİR: GELME YURT DIŞINDA KAL YAKMA KARİYERİNİ... 0 0 Yanıtla
  • Xxx: Avrupa'da 10 milyon alır 0 0 Yanıtla

Advertisement