Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı Altyapı Hocalarıyla Buluştu - Son Dakika
Spor

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı Altyapı Hocalarıyla Buluştu

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı Altyapı Hocalarıyla Buluştu

Bank Asya 1.Lig takımlarından Boluspor'un Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, altyapı antrenörleriyle buluşarak kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

24.02.2012 18:43

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'un Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, altyapı antrenörleriyle buluşarak kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

A2 ve Gençlik Geliştirme Merkezi antrenörleriyle Solmaz Ahmet Baysal Öğretmenevi'nde bir araya gelen Başkan Çarıkçı, altyapıdan sorumlu yönetici Aydın Oskay, Önder Şemşek ve idari menajer Muharrem Demirel ile yemek yiyerek sohbet etti. Yemekte Boluspor altyapısının çok iyi bir konuma geldiğini söyleyen Başkan Necip Çarıkçı, "Geçmiş yıllarda iki antrenörle çocuklarımıza hizmet vermeye çalışırken, bugün 13 hocamızın futbolcu yetiştirmek için hizmet ediyor olması bizleri mutlu ediyor. Şu anda 10 futbolcumuz

2 ve 3. Liglerde kiralık olarak top oynuyorlar. Bu futbolcularımız seneye daha güçlü, daha tecrübeli olacaklardır ve yeni binamıza geçtiğimizde alt yapımızda günün şartlarına uygun organize olarak futbolun saha dışındaki eğitimlerinde daha çağdaş verileceğine inanıyorum. Ancak bunların olabilmesi için huzur ortamlarının olmasını bu huzur ortamı oluşmasına da tüm antrenör arkadaşlarımın destek olacaklarından şüphe duymuyorum" dedi.

Başkan Çarıkçı, yemeğin sonunda altyapı antrenörlerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı Altyapı Hocalarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement