Boyun Ağrısı Çeken Sporcu Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Spor

Boyun Ağrısı Çeken Sporcu Hayatını Kaybetti

Spor salonu antrenmanları ve beslenme önerileri hakkında hazırladığı gönderilerle kısa sürede sosyal medyada 8.4 milyon takipçiye ulaşan Lindner, kız arkadaşı tarafından boyun ağrısı çekerken öldüğü açıklandı. Kız arkadaşı, Lindner'in ölümüne bir anevrizmanın neden olduğunu belirtti. Anevrizma, kan damarlarının duvarında oluşan baloncuk şeklindeki patolojik genişlemeleri tarif eden bir hastalıktır ve ölümcül kanamalara yol açabilir.

03.07.2023 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor salonu antrenmanları ve beslenme önerileri hakkında hazırladığı gönderilerle kısa sürede sosyal medyada 8.4 milyon takipçiye ulaşan Lindner hayatını kaybetti.

Acı haberi kız arkadaşı verdi! Boyun ağrısı çeken 30 yaşındaki sporcu hayatını kaybetti

"SADECE BOYUN AĞRISI ÇEKİYORDU"

Lindner kız arkadaşı Nicha, Cumartesi günü Instagram'dan yaptığı paylaşım ile meşhur vücut geliştiricinin öldüğünü doğruladı ve erkek arkadaşının ölümüne bir anevrizmanın neden olduğunu duyurdu. Nicha, Linder'in ölümünden önceki son günlerde sadece boyun ağrısından şikayet ettiğini ancak bunu ciddiye almadığını belirtti. Erkek arkadaşının ölmeden önce ona aldığı hediye kolyeyi boynuna taktığını anlatan Nicha, "Orada, odada onunlaydım. Şu an pek bir şey yazamıyorum. İnanın bu adam düşündüğünüzden çok daha fazlası" dedi.

Acı haberi kız arkadaşı verdi! Boyun ağrısı çeken 30 yaşındaki sporcu hayatını kaybetti

ANEVRİZMA NEDİR?

Anevrizma, kan damarlarının duvarında oluşan baloncuk şeklindeki patolojik genişlemeleri tarif eden genel tıbbi tanımlamadır. Anevrizmalar, zayıf duvar yapıları nedeni ile patlayarak ölümcül kanamalara neden olabilirler. Kalp anevrizması çoğunlukla belirti vermiyor. Ancak nefes darlığı, sürekli yorgunluk, çarpıntı ve göğüs ağrısı gibi bulgular bu hastalıkla ilgili ipucu oluşturabiliyor.

Acı haberi kız arkadaşı verdi! Boyun ağrısı çeken 30 yaşındaki sporcu hayatını kaybetti
Boyun Ağrısı Çeken Sporcu Hayatını Kaybetti
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Boyun Ağrısı Çeken Sporcu Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Kamuran Sertkaya: steroidler..hormanlar..ya ne gerek var böyle bişey... normal ol..sağlıklı ol yeter 233 13 Yanıtla
  • Levent Kavlak: Vücut gelişimi sahip olduğunuz iskelet çatısıyla doğru orantılı olmazsa iç organlar oluşacak yeni vücudu taşıyamaz. İç organlar oluşan yeni oluşan vücuda uygun olmadığı için bunun gibi problemlerle karşılaşılması hiç de şaşırılacak bir durum değil. 113 11 Yanıtla
  • Serkan ergezer : HERKEZDE SİLAH VAR MECLİS GÜNDEME ALMALI 29 9 Yanıtla

Advertisement