Brezilya'da Ölüm Tehdidi Alan Kulüp Başkanı İstifa Etti - Son Dakika
Spor
BBC

Brezilya'da Ölüm Tehdidi Alan Kulüp Başkanı İstifa Etti

Brezilya\'da Ölüm Tehdidi Alan Kulüp Başkanı İstifa Etti

Brezilya İkinci Ligi ekiplerinden Paysandu Sport'un başkanı Sergio Serra, "takımın küme düşmesi halinde öldürüleceği" tehdidi sonrası istifa ettiğini açıkladı.

07.07.2017 11:56  Güncelleme: 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilya ikinci lig takımlarından Paysandu Sport'un başkanı Sergio Serra, "takımın küme düşmesi durumunda öldürüleceği" tehdidi sonrası istifa ettiğini açıkladı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR

Sergio Serra, motorsikletli ve silahlı kişilerin ailesi yürüyüş yaptığı sırada kendisine yaklaştığını söyledi. Serra'nın tehdit edildiği olayın ayrıntılarını ise istifa eden başkanın kız kardeşi Christina Serra, sosyal medya aracılığıyla paylaştı.

"KÜME DÜŞERSE AİLENİ VE SENİ BİTİRİRİZ"

"Pazar akşamı, kardeşim, eşi ve çocuğuyla sokakta yürürken yüzleri kapalı bir grup tarafından yolları kesildi. Aralarından biri, onlara, 'Nerede yaşadığını biliyorum. Eğer Paysandu küme düşerse, seni, eşini ve çocuğunu bitiririz' dedi. Kardeşim bu olaydan çok etkilendi ve bu şartlar altında istifa etmenin en doğrusu olacağı kararını aldı."

ROBERTO CARLOS DA TEHDİT EDİLMİŞTİ

Brezilya futbolu son yıllarda giderek artan ve oyuncuların tehdit edilmesine kadar varan "taraftar kökenli şiddet" olayları ile mücadele etmekte güçlük çekiyor.

Bir dönem Fenerbahçe'de de futbol oynayan Brezilyalı sol bek Roberto Carlos da, 2011 yılında, takımı Corinthians Copa Libertadores'ten elendikten sonra tehdit telefonları aldığını, aracının motorsikletli kişiler tarafından takip edildiğini açıklamıştı.

Kaynak: BBC

Son Dakika Spor Brezilya'da Ölüm Tehdidi Alan Kulüp Başkanı İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

BBC

Advertisement