Bu gelişme en çok Mesut Özil'i sevindirdi! Heyecanla beklediği Löw haberi sonunda geldi - Son Dakika
Spor

Bu gelişme en çok Mesut Özil'i sevindirdi! Heyecanla beklediği Löw haberi sonunda geldi

Sarı-lacivertli ekibin teknik direktör Joachim Löw'le imza aşamasına gelmiş olmasına en çok Fenerbahçe'nin ünlü yıldızı Mesut Özil sevindi. Alman basınının haberlerine göre Mesut Özil, yeni sezonda en son Almanya Milli Takımı'nda çalıştığı Löw'le bambaşka bir oyun sergileyecek.

17.02.2022 00:11  Güncelleme: 00:19

Sezon sonuna kadar İsmail Kartal yönetiminde olacak Fenerbahçe'de Joachim Löw sesleri yükseliyor. Sarı-lacivertlilerin deneyimli hocayla imza aşamasına geldiği ve yeniden Mesut Özil'le buluşacağı Alman basınında geniş yer buldu.

MESUT ÖZİL İLE LÖW'ÜN YOLLARI YENİDEN KESİŞECEK

Alman basınında çıkan haberlere göre, Mesut Özil ile Löw'ün Alman Milli Takımı'ndan sonra yolları Fenerbahçe'de yenide kesişecek. Dünyaca ünlü futbolcunun, Löw'ün sarı-lacivertlilerin başına geçmesiyle bambaşka bir kimliğe bürüneceği ve eski Mesut Özil'i futbolseverlere izleteceği belirtildi.

DİĞER ADAY JORGE JESUS

Haberlerde ayrıca Fenerbahçe için bir başka hoca adayının da Jorge Jesus olduğu ve iki hocanın da şu anda işsiz olduğu ifade edildi.

Bu gelişme en çok Mesut Özil\'i sevindirdi! Heyecanla beklediği Löw haberi sonunda geldi

Son Dakika Spor Bu gelişme en çok Mesut Özil'i sevindirdi! Heyecanla beklediği Löw haberi sonunda geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ekrem Tilki: Mesut Özil iki sene bilançosu hayal kırıklığı Fenerbahçe ligde havlu attı konferadasyon kupasında rakibi güçlü ama yenilmez değil Ziraat Türkiye kupasında elendi iki sene sonucu Mesutla Fenerbahçe Mesut ve mutlu değil Hagiyle Galatasaray kıyaslanamaz bile müzede kupa var Mesutla Fenerbahçe'de ne var hayal kırıklığı şükür tutulan değil Lov gelecekmiş üçüncü sezon Mesut alıştığı yerde oynayacakmis Koç'un yanında Tony cross,,boetang ,mullerde gelirse Fenerbahçe şampiyon olur güzel fikir değilmi 4 7 Yanıtla

Advertisement