Fenerbahçe'de İsmail Yüksek için düşünülen bonservis bedeli belli oldu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek için düşünülen bonservis bedeli belli oldu

Bu sezon ortaya koyduğu performansla Avrupa ekiplerinin radarına takılan İsmail Yüksek için Fenerbahçe'nin istediği bonservis ücreti açıklandı. Sarı lacivertlilerin, 24 yaşındaki futbolcu için kapısını çalacak kulüplerden 20 milyon Euro isteyeceği söyleniyor.

27.03.2023 12:01  Güncelleme: 13:44

Jorge Jesus'un takımın başına geçmesiyle forma şansı bulan İsmail Yüksek, performansıyla kendine hayran bıraktı. Avrupa'da birçok talibi bulanan milli futbolcu için sarı-lacivertliler kapıyı yüksekten açacak.

FENERBAHÇE, 20 MİLYON EURO İSTİYOR

Avrupa'dan 2 kulüp, İsmail Yüksek için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. Sarı-lacivertlilerin bu kulüplerden 20 milyon euro bonservis istediği iddia edildi.

A MİLLİ TAKIM'A KADAR YÜKSELDİ

İsmail Yüksek bu sezon Fenerbahçe formasıyla 21 maça çıktı. 24 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 1 gol-1 asistlik performans gösterdi. Sarı-lacivertli takımdaki performansıyla A Milli Takım'a kadar yükselen İsmail, oyunun defansif tarafındaki meziyetleriyle de fark yaratıyor.

Fenerbahçe\'de İsmail Yüksek için düşünülen bonservis bedeli belli oldu

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de İsmail Yüksek için düşünülen bonservis bedeli belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • UğuR DURAN: Göz var izan var. Mubarek gün Allah'tan korkun yaa... Zaniolo'nun 15 milyon olduğu yerde İsmail 20 olur mu? 29 104 Yanıtla
    Fırat KATIRAĞ: Sana ne arkadaş oyuncu Fenerbahçe' nin değil mi ister 20 milyon ister ister bedavaya verir. 19 5 Emir Emir: UĞUR DURAN, FENERBAHÇE TARAFTARIYIM SEN HAKLISIN ZANİOLO 40 MİLYON AVRO EDER,İSMAİL 20 MİLYON AVRO ETSİN SIKINTI YOK,BARIŞ ALPER,KEREM AKTÜRKOĞLU 30 MİLYON AVRO EDER ŞAKA DEĞİL.SÜPER LİGDEN BU RAKAMLARA GİDERSE MUTLU OLURUZ,KEREM VE BARIŞ ALPER DÜNYA YILDIZI OLMAYA ADAY. 4 5

Advertisement