Bugün Günlerden Samsunspor - Son Dakika
Spor

Bugün Günlerden Samsunspor

Bugün Günlerden Samsunspor

Türk futbolunda birçok olayın futbolseverler için ayrı bir yeri vardır, ve bugün günlerden Samsunspor! Samsunspor, 20 Ocak 1989'da meydana gelen trafik kazasında futbolcu, teknik direktör ve çalışanlarının hayatını kaybetmesi üzerine futbolseverlerin gönlünde ayrı bir yer tutar. Aradan geçen 27 yıla rağmen unutulmayan kazada, Samsunsporlu futbolcular, teknik direktör ve kulüp çalışanları hayatını kaybetmişti.

20.01.2016 14:52

Türk futbolunda birçok olayın futbolseverler için ayrı bir yeri vardır, ve bugün günlerden Samsunspor!

Samsunspor, 20 Ocak 1989'da meydana gelen trafik kazasında futbolcu, teknik direktör ve çalışanlarının hayatını kaybetmesi üzerine futbolseverlerin gönlünde ayrı bir yer tutar.

Aradan geçen 27 yıla rağmen unutulmayan kazada, Samsunsporlu futbolcular, teknik direktör ve kulüp çalışanları hayatını kaybetmişti.

Olay nasıl gerçekleşti?

1989 yılında 1. Lig'de mücadele edeceği Malatyaspor maçı için deplasman yoluna koyulan Samsunsporlu futbolcu ve kulüp çalışanları, kulübün otobüsü ile Havza'da trafik kazası geçirdi.

Kazada teknik direktör Nuri Asan, futbolculardan Muzaffer Badaloğlu, Mete Adanır, Zoran Tomiç ile şoför Asım Özkan hayatını kaybetti.

Sporcope ailesi olarak olayda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Samsunspor camiasına başsağlığı diliyoruz...

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Bugün Günlerden Samsunspor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement