Bülent Yıldırım ve Hakemler Avni Aker'den Ayrıldı - Son Dakika
Spor

Bülent Yıldırım ve Hakemler Avni Aker'den Ayrıldı

Bülent Yıldırım ve Hakemler Avni Aker\'den Ayrıldı

Spor-Toto Süper Lig’de bu akşam oynanması gereken Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşması kötü hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenirken, karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım ve yardımcıları raporları hazırlamalarının ardından Avni Aker Stadyumu’ndan ayrıldı.

24.01.2016 19:04

Spor-Toto Süper Lig'de bu akşam oynanması gereken Trabzonspor- Beşiktaş karşılaşması kötü hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenirken, karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım ve yardımcıları raporları hazırlamalarının ardından Avni Aker Stadyumu'ndan ayrıldı.

Trabzon'da dün geceden itibaren etkisini artırarak sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle Avni Aker Stadyumu'nun zemini yaklaşık 20 santimetre kalınlığında karla kaplandı. Federasyon temsilcileri ve karşılaşmanın 4. hakemi Kemal Aslan, saat 13.30 sıralarında Avni Aker Stadyumu'na geldi ve her iki kulüp yetkilileriyle toplantı yaptı.

Meteorolojiden alınan bilgiye göre kar yağışının gece geç saatlere kadar etkisini artırarak sürdüreceği öğrenilince maçın oynanması tehlikeye girdi. Saha zemininde saat 15.00 sıralarında federasyon temsilcileri tarafından 4 ayrı bölgede kısmi temizlik yaptırıldı. Ancak temizlenen bölgeler yaklaşık 20 dakika sonra yeniden bembeyaz hale geldi. Bu arada saat 16.00 sıralarında stadyumdaki kar kalınlığı yaklaşık 25 santimetre olarak ölçüldü. Yeniden bir temizlik çalışması yaptırıldı ancak saha kısa sürede eski haline döndü. Maçın oynanma ihtimali nedeniyle Beşiktaş ve Trabzonspor malzemecileri, forma ve diğer malzemeleri saat 16.30 sıralarında stadyuma getirdi.

YILDIRIM GELDİ VE MAÇ İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

Karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım yardımcılarıyla birlikte saat 17.15 sıralarında Avni Aker Stadyumu'na geldi. Yıldırım, federasyon temsilcileriyle sahada iki kez inceleme yaptı, temizlenen bölgelerin yeniden kapandığını görünce, maçın oynanamayacağına karar verdi. Federasyon temsilcileri ve her iki kulübün yetkilileriyle de yapılan görüşme sonucunda maçın ileri bir tarihe ertelenmesine karar verildi.

Erteleme kararının ardından görevliler ve güvenlik mensupları stadyumdan ayrılırken, hakem Bülent Yıldırım da saat 18.15 sıralarında gerekli raporlarını hazırladıktan sonra Hüseyin Avni Aker Stadyumu'ndan ayrıldılar.

MUHARREM USTA'DAN ERTELEME AÇIKLAMASI

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta erteleme kararını değerlendirdi. Bu akşam oynanması beklenen ancak yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen Trabzonspor - Beşiktaş müsabakasıyla ilgili olarak Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Usta, "Havanın azizliği... ileri bir tarihte güzel bir havada her iki takım için de iyi bir maç olması temennisiyle. Bu günün en önemli işi... iyi bir iletişimle sahaya hiç bir zarar verilmeden sorunun çözülmesidir" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bülent Yıldırım ve Hakemler Avni Aker'den Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement