Burak Yılmaz'la barışan İstem Atilla, kızlarıyla birlikte Fransa'ya yerleşti - Son Dakika
Spor

Burak Yılmaz'la barışan İstem Atilla, kızlarıyla birlikte Fransa'ya yerleşti

Olaylı bir ayrılık süreci yaşayan futbolcu Burak Yılmaz ile İstem Atilla'nın barışma iddiaları doğrulandı. Çift, ailecek çektikleri fotoğrafı sosyal medyadan yayınladı. İstem Atilla, yıldız golcünün Lille'e transferi sonrası kızlarıyla birlikte Fransa'ya yerleşti.

10.09.2020 10:27  Güncelleme: 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa'nın Lille takımında oynayan ünlü futbolcu Burak Yılmaz, eşi İstem Atilla ile iki yıl önce boşanmıştı. Çiftin ayrılığı uzun sürmedi.

Yeniden bir araya gelen Yılmaz ile Atilla, şu sıralar çok mutlu. Kızları Nazlı, Derin ve eşiyle Fransa'ya giden Yılmaz, önceki akşam ailesiyle birlikte pozlar verip yeniden bir arada oldukları için "Çok şükür" dedi.

Tecrübeli golcüyle Fransa'ya yerleşen İstem Atilla'nın tüm buzları erittiği kaydedildi. Burak Yılmaz'ın yaptığı bu paylaşım, yıldız futbolcunun hayranlarını da mutlu etti.

Burak Yılmaz'la barışan İstemi Atilla, kızlarıyla birlikte Fransa'ya yerleşti

TAZMİNATI ÖDEMEYİNCE İCRALIK OLMUŞLARDI

Yılmaz ile İstem Atilla'dan şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle 2018'de boşanmıştı. Mahkeme, ünlü futbolcunun eşine 1.3 milyon lira tazminat ve aylık 10 bin lira nafaka ödemesine karar vermişti. Ödemeleri yapmadığı öne sürülen Yılmaz ile Atilla bu olayın ardından bir de icralık olmuştu.

Burak Yılmaz\'la barışan İstem Atilla, kızlarıyla birlikte Fransa\'ya yerleşti

Son Dakika Spor Burak Yılmaz'la barışan İstem Atilla, kızlarıyla birlikte Fransa'ya yerleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Gercek: Eninde sonunda yine ayrılacaklar yada hiç iyi gitmeyecek sonu kötü olacak neden çünkü imam nikahları varsa kadının önce başkasıyla evlenmesi gerek islami usullere göre eğer yoksa zaten zina yapiyolar ve yapiyolardi sonu yine iyi bitmez net bekle ve gör 2 8 Yanıtla
  • sade: Şer'i durumu bilemem... Ama bu fotoğraftaki görüntü tam arzulanan şey. inşall ah son olmuştur... 10 0 Yanıtla
  • çulsuz: imana gelin tek yol islam 4 6 Yanıtla
  • MİLLİYETÇİ: Burak o kadar kötü sözler söylediniz mideniz nasıl kaldıracak yazık 9 1 Yanıtla
    Mt: Mide mi varda !! Olsa fransaya gitmezdi 5 2
  • Bayramcı Bilo: Para bittiyse..... 7 2 Yanıtla
  • Şamil: Geçmişte her ne oldu ise oldu.Her şey geçmişte kaldı.Bu saatten sonra geçmişi karıştırdıkça,kaşıdıkça eski yaralar açılır.İnsanoğlu yetişkinliğe girmeye başladığında karşı cinse ilgi duymaya başlar. Allah C:C nün fıtratıdır bu çok normal.Erken evlilik nasip olduğunda ise o yaşların fırtınasını beraber yaşamış oluyorlar.Elbet ergenlikle gençliğin bir arada estiği zamanlarda kafalarda deli rüzgarlar fırtına şeklinde eser.Ama zaman gelir bütün o delikanlılık günleri geçer aklıselim gelir başa.Vesl 5 2 Yanıtla
  • EMEKÇİ: kan çeker,toprak çeker,nihayet dede topraklarına kavuşmuşlar. 6 1 Yanıtla
  • kaoS: fransanın büyüsü olsa gerektir 6 0 Yanıtla
  • Sero: Aileler dağılmasın kardeşim önemli olan arada kalan çocuklar, burağıda karısıda zerre umrumda değil, çocuklar ağlamasın yeter. 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement