Bursaspor'da Duvarlara İstifa Sesleri - Son Dakika
Spor

Bursaspor'da Duvarlara İstifa Sesleri

Bursaspor\'da Duvarlara İstifa Sesleri

Ligde alınan kötü sonuçlardan dolayı Başkan Recep Bölükbaşı'yı istifaya davet pankart açan bazı yeşil beyazlı taraftarlar, bu defa da duvara göreve bırakmasını isteyen yazı yazdılar.

22.09.2015 13:16  Güncelleme: 13:59

Takımlarının ligde aldığı olumsuz sonuçlar yüzünden daha önce Başkan Recep Bölükbaşı'yı istifaya davet pankart açan bazı yeşil beyazlı taraftarlar, bu defa da duvara göreve bırakmasını isteyen yazı yazdılar.

"ISRAR ETME İSTİFA ET"

Sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri'ne giden yeşil beyazlı taraftarların tesisin duvarlarına, "İstifa güzel bir şeydir" diye yazdıkları görüldü. Daha önce ise bir grup Bursaspor taraftarı, Başkan Recep Bölükbaşı'nı hedef alarak, "Israr etme. İstifa et" pankartı açmıştı.

Bazı taraftarlar ise daha sonra, "Başkana sallamayın, atkıları sallayın", en son olarak da, "Israr et. İstifa etme" pankartları açmıştı.





Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor'da Duvarlara İstifa Sesleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sevdam bursaspor.: ya bazi geri zekalilar bursa sporlulugun ne oldugunu bilmeden yorum yapiyorlar benim ne demek istedigimi ancak gercek bursspor taraftari bilir.bize oyle korkak futbol aynatmakla olmuyor.bu baskan bu hoca gidecek bu gun olmasa yarin sonunda gitecek yol yakinken daha kotu seyler olmadan kendileri gitsin.bu baskanin sonu korustan dan bi hocanin sonu daumdan kotu olacak sapir sapir kalmadi bunlar neler olacaklarin farkin da degiller herhalde biliyorlar da islerine gelmiyor.bu kulub sizden kurtulacak ya taraftari delirmek mi istiyor bunlar.ne utanmaz adammar bunlar defolun gitin artik ya gitin gitin gitttin. 0 0 Yanıtla

Advertisement