Bursaspor, Elazığspor'u 2-1 Yendi - Son Dakika
Spor

Bursaspor, Elazığspor'u 2-1 Yendi

Takım içerisinde yaşanan kaos nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Bursaspor, 2 kırmızı kart ve 3 golün olduğu maçta Elazığspor'u 2-1 mağlup etti.

29.11.2013 22:00  Güncelleme: 10:23

Spor Toto Süper Lig'de 13. hafta mücadelesinde 8 haftadır galibiyet alamayan Elazığspor'un konuğu Bursaspor oldu.

BURSASPOR MAÇA HIZLI BAŞLADI

Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip oldu. 4. dakikada Vitolo'nun sol kanattan ceza alanına ortasında Deniz'in kafa vuruşunda, Basser topu kornere gönderdi. 7. dakikada gelişen Bursaspor atağında, Belluschi'nin pasıyla ceza sahasında topla buluşan Ferhat'ın yerden sert vuruşunda kaleci Zülküf, meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti. 16. dakikada sol kanattan Elazığspor ceza sahasına giren Ferhat, İbrahim ile girdiği mücadelede yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi, bu pozisyonda penaltı noktasını gösterdi. 

TAIWO BURSASPOR'U ÖNE GEÇİRDİ

Penaltı atışını 17. dakikada kullanan Taiwo, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve Bursaspor'u 1-0 öne geçirdi. 40. dakikada gelişen Elazığspor atağında ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Serdar Gürler'in yerden sert vuruşunda, meşin yuvarlak direğin dibinden auta çıktı. 42. dakikada Bursaspor ceza sahasında oluşan karambolde topu önünde bulan Serdar Gürler'in yakın mesafeden vuruşunda meşin yuvarlak, kaleci Frey'de kaldı ve karşılaşmanın ilk yarısı, Bursaspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

DENİZ YILMAZ, MAÇA DENGEYİ GETİRDİ

İkinci yarıda ilk atak Elazığspor'dan geldi. 47. dakikada Serdar Özkan'ın ceza alanına gönderdiği topa Ahmet Görkem Görk kafayla vurdu ancak top Bursaspor defansı tarafından uzaklaştırıldı. 58. dakikada iki takım da 10 kişi kaldı. Serdar Aziz'le girdiği mücadele sonrasında rakibine sert bir müdahale yapan Papa Sow, kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İki futbolcu arasındaki tartışma devam edince hakem İlker Meral, Serdar Aziz'i de kırmızı kartla oyundan attı. Bu pozisyon 3 dakika sonra, Serdar Özkan'ın pasında topla buluşan Deniz Yılmaz sağ ayağıyla güzel bir vuruş yaptı ve skora dengeyi getirdi: 1-1. 66'da ev sahibi ekip bir kez daha etkili geldi. Mehmet Nas'ın ara pasıyla savunma arkasına kaçan Deniz Yılmaz topla birlikte ceza alanına girdikten sonra kaleyi düşüncü ancak top direğin yanından dışarı çıktı.

SKORU BELUSCHI BELİRLEDİ

71. dakikada gelişen Bursaspor atağında, Fernando Belluschi, ceza alanının hemen dışından güzel bir vuruşla Zülküf'ü mağlup ederek takımını bir kez daha öne geçirdi: 1-2. 78. dakikada sol kanattan gelişen Elazığspor atağında, Özgür Özkaya'nın ortasına Deniz Yılmaz kafa vuruşunu yaptı ancak top Frey'de kaldı. Sonraki dakikalarda da Elazığspor'un atakları sonuç getirmedi ve karşılaşma yeşil beyazlı ekibin galibiyetiyle sonuçlandı.

Bu skorla Bursaspor puanını 18'e yükseltirken, Elazığspor 8 puanla ligin son sırasında kaldı.

Bursaspor, Elazığspor\'u 2-1 Yendi
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Bursaspor, Elazığspor'u 2-1 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement