Bursaspor, İrfan Buz'la Anlaştı - Son Dakika
Spor

Bursaspor, İrfan Buz'la Anlaştı

Bursaspor, İrfan Buz\'la Anlaştı

Christoph Daum'la yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine İrfan Buz getirildi.

26.03.2014 08:43  Güncelleme: 08:46

Alman çalıştırıcı Daum ile sözleşmesini tek taraflı fesih ederek, yollarını ayıran Bursapor'da, teknik direktörlük görevine yardımcı antrenör İrfan Buz getirildi.

YÖNETİM RESMEN AÇIKLADI

Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Yönetim kurulumuz, A takım teknik direktörlük görevine İrfan Buz'un getirilmesine karar vermiştir" ifadesine yer verildi.

KARAR OTOBÜSÜN İÇİNDE FUTBOLCULARA İLETİLDİ

Bu arada kulüp başkanı Erkan Körüstan'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda İstanbul'da Galatasaray ile yapılan ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan yarı final ilk karşılaşması sonrasında Bursa dönüşünde kafilenin bulunduğu otobüse binerek, bu kararı futbolculara ilettiği öğrenildi. Futbolcuların, Körüstan'ın açıklamasının ardından otobüste büyük bir sevinç yaşadıkları belirtildi.

BALIÇ'LE ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Öte yandan yeşil-beyazlı yönetim kurulunun, teknik direktörlük görevi için prensip anlaşmasına varılan ve bu akşam İstanbul'daki karşılaşmayı izleyen Bosna Hersek Milli Takımı'nın yardımcı antrenörü Elvir Baliç ile yardımcı antrenör seçimi konusunda anlaşma sağlayamadıkları ifade edildi.

Yeşil-beyazlı ekibin yeni teknik direktörü İrfan Buz, sezon başında Daum'un yardımcısı olarak Bursaspor'daki görevine başlamıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bursaspor, İrfan Buz'la Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • TOKATLI ARNAVUT: BİR GALATASARAYLI OLARAK FİKRİMİ SÖYLÜYORUM EN DOĞRU KARARI ALMIŞ BURSASPOR AKŞAMKİ MAÇTA ADAMIN HEYECANI SEVİNCİ HERŞEYİ GÖSTERİYORDU.TÜRK TAKIMLARINA TÜRK TEKNİK DİREKTÖR GEREKİR 12 0 Yanıtla
  • NEBİlim: DEMİNDE BALİÇ HABERİNİ GÖRDÜM ÜZÜLDÜM .İRFAN BUZ HAKKINDA PEK BİLGİM YOK FAKAT DAHA İYİ BİR TEKNİK ADAMI HAKEDİYOR BU ŞEHİR 10 1 Yanıtla
  • aibo: iyi olur inşallah...Baliç fenerdeyken 'Kefen giyerim gs forması giymem' demişti. sonra ne oldu eşşek gibi giydi. Bursayı da sattmadımı sattı.Karaktersizbir adam baliç. İyi ki olmadı. Sergen yalçın gelsin o gelmesin.İrfan Hoca inşallah başarılı olur.(Bir gs li) 6 0 Yanıtla
  • ad: aykut koca gelsın 0 4 Yanıtla

Advertisement