Bursaspor Taraftarı TFF ve Yönetimi Protesto İçin Yürüdü - Son Dakika
Spor

Bursaspor Taraftarı TFF ve Yönetimi Protesto İçin Yürüdü

Bursaspor Taraftarı TFF ve Yönetimi Protesto İçin Yürüdü

Bursaspor taraftarları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun vermiş olduğu 1 maçlık seyircisiz oynama cezasını ve yönetimi protesto etmek için yürüdü.

21.02.2014 19:43  Güncelleme: 20:12

Bursaspor taraftarları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) vermiş olduğu 1 maçlık seyircisiz oynama cezasını ve yönetimi protesto etmek için yürüdü.

Bursaspor taraftarı, yönetimi ve TFF'yi protesto etti. Yeşil-beyazlı taraftarlar 'Bursaspor'u müdafaa' sloganı ile düzenlediği yürüyüşe binlerce Bursaspor taraftarı katıldı. Cumhuriyet Caddesi ile Zafer Plaza'nın kesiştiği alanda toplanan olan yeşil-beyazlı taraftarlar, Atatürk Stadı'na kadar yürüdü. Yürüyüş esnasında 'yönetim istifa', 'buraya kadar Erkan Körüstan', 'Çapulcular burada, Erkan nerede' şeklinde slogan atan taraftarlar, Altıparmak Caddesi'ni de bir süre trafiğe kapadı.

Meşaleler eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüş Atatürk Stadı önünde sona erdi. Yönetime ve teknik direktör Christoph Daum'a tepkilerini dile getiren taraftarlar, "10 bin kişi ile geldik. 'Kan emiciler, beslemeler' herkes burada şuanda. Erkan Körüstan ve yönetimi artık yolun sonuna gelmiştir. Buradan istifa etmelerini istiyoruz. Bütün taraftarlar, bütün şehir burada. Biz Bursaspor başkanına küfür etmek veya başka olaylar yapmak istemiyoruz. Lütfen istifa etsinler" diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından taraftarlar olaysız şekilde dağıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor Taraftarı TFF ve Yönetimi Protesto İçin Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement