Bursaspor Yılın Son Maçından 3 Puanla Dönmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Bursaspor Yılın Son Maçından 3 Puanla Dönmek İstiyor

Bursaspor Yılın Son Maçından 3 Puanla Dönmek İstiyor

Bursasporlu futbolcular İbrahim Öztürk, Şamil Çinaz ve Renato Civelli, Gaziantepspor karşısında 3 puan alarak devre arasına girmek istediklerini söyledi.

27.12.2013 19:28

Bursasporlu futbolcular İbrahim Öztürk, Şamil Çinaz ve Renato Civelli, Gaziantepspor karşısında 3 puan alarak devre arasına girmek istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantepspor ile oynayacağımız müsabaka için takımımız bugün Gaziantep'e gidiyor. Yolculuk öncesi açıklamalarda bulunan Bursasporlu oyuncu İbrahim Öztürk, Gaziantepspor maçının çok önemli bir karşılaşma olacağını ifade ederek, "Yılın son maçı. Bizim için önemli bir maç. Belli bir hedefimiz var. Bu maçı atlatmamız gerekiyor. Puan durumunun altına ve üstüne bakarsak puanlar bir birine yakın. İkinci yarı yakalayacağımız bir seri galibiyet, bizi istediğimiz hedeflere ulaştıracaktır. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Tatile moralli girmek istiyoruz" dedi.

ÇİNAZ: "BU YIL BENİM İÇİN ÇOK GÜZELDİ"

Bursasporlu Şamil Çinaz, ligin son maçında 3 puan almak istediklerini belirterek, "İlk yarının son maçı. 3 puan almayı hedefliyoruz. Ligin ilk yarısını galibiyetle bitirmek istiyoruz. Bu yıl benim için güzel bir yıldı. Ligin sonlarına doğru güzel bir seri yakaladık. Yarınki galibiyetle sezonu güzel bitirmeyi istiyoruz" diye konuştu.

CİVELLİ: "ÖNEMLİ BİR MAÇ"

Bursasporlu Renato Civelli, bu maçın kendileri için önemli olduğuna işaret ederek, "Son maçı kazanırsak hedeflerimize doğru gitmiş olacağız. Hazırlıklarımızı tamamladık. Üst sıralardan kopmamak adına serimizi devam ettirmek adına çok önemli bir maç olacak. Bizim bir yenilmezlik serimiz var. Üst sıralardan kopmamak için puan ve puanlarla Bursa'ya dönmek istiyoruz" açıklamalarında bulundu.

Özlüce Tesisleri'nden karayolu ile Yenişehir Havaalanı'na giden yeşil-beyazlı takım, oradan Türk Hava Yolları'nın özel uçağı ile Gaziantep'e uçacak. 36 kişilik A Takım kafilesinde; Sebastien Frey, Harun Tekin, Bekir Sevgi, İbrahim Öztürk, Renato Civelli, Serdar Aziz, Şener Özbayraklı, Taye Taiwo, Hakan Aslantaş, Ferhat Kiraz, Fernando Belluschi, Murat Yıldırım, Musa Çağıran, Şamil Çinaz, Tuncay Şanlı, Batuhan Altıntaş, Yasin Pehlivan, Enes Ünal, Stanislav Sestak, Colin Kazım bulunuyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor Yılın Son Maçından 3 Puanla Dönmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement