Bursasporlu Hakan Aslantaş: Takımımızı Hakettiği Yere Taşımak İstiyoruz - Son Dakika
Spor

Bursasporlu Hakan Aslantaş: Takımımızı Hakettiği Yere Taşımak İstiyoruz

Bursasporlu Hakan Aslantaş: Takımımızı Hakettiği Yere Taşımak İstiyoruz

Bursaspor'un başarılı savunma oyuncusu Hakan Aslantaş, yeşil beyazlı ekibi hakettiği yere taşımak istediklerini ifade etti.

26.02.2012 10:53

Bursaspor'un başarılı savunma oyuncusu Hakan Aslantaş, yeşil beyazlı ekibi hakettiği yere taşımak istediklerini ifade etti.

Spor Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında deplasmanda Samsunspor'u mağlup eden Bursaspor'da yüzler gülüyor. Yeşil beyazlı ekibin formda oyuncusu Hakan Aslantaş, Samsun deplasmanı dönüşü basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bursaspor'da oynamanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade eden Hakan, "3 haftadır yaşadığımı anlatamam. Belki kötü bir başlangıç oldu ama özgüvenimi kaybetmedim. Bursaspor'da oynamak benim için büyük bir şans. Samsun deplasmanı bizim için zordu. 3'te 3 yaptık. Üst sıralara gitmek istiyoruz. Bursaspor'u hakettiği yere taşımak istiyoruz" diye konuştu.

"GÖREV OLARAK AYNI"

Bir gazetecinin, "Savunmanın sağında görev alıyordun ama birkaç maç solda görev yapıyorsun. Senin için daha mı iyi oldu?" şeklindeki sorusunu yanıtlayan Hakan, "Görev olarak aynı. Sağ ayaklıyım ama sol ayağımı da geliştiriyorum. Görev olarak aynı olduğunu düşünüyorum. Ozan ile de iyi anlaşıyoruz. Ozan çok iyi bir futbolcu. Onun gibi oyunculara ihtiyacımız var" dedi.

"SAVAŞIYORUZ"

Ligde artık savaşmadan maç kazanılmadığını vurgulayan Hakan, "Süper Lig'de artık savaşmadan kimse kimseye puan vermiyor. İnşallah savaşarak takımımızı istediğimiz yere taşırız. Mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Önümüzdeki hafta kadın ve çocuk taraftarların önünde oynayacakları Karabükspor maçını da değerlendiren Hakan Aslantaş, "Taraftarlarımız eksik olduğu zaman üzülüyoruz ama Galatasaray maçında dolduran bayanlar da diğer taraftarlarımızı aratmadı. Bu maçta da desteklerini esirgemeyeceklerdir" dedi.

KAPTAN ÖMER: BUNDAN SONRA HER MAÇ FİNAL

Son haftalarda aldıkları galibiyetlerle özgüvenlerinin arttığını ifade eden Kaptan Ömer Erdoğan ise, "Samsunspor maçında da bu özgüvenin karşılığını aldık. Zorlu bir deplasmanda güzel bir futbolla, güzel bir galibiyet aldık. Bundan sonra bütün maçlar final. Gidişatımız iyi. Zorlayabildiğimiz kadar üst sıraları zorlayacağız. Önümüzde 7-8 puanlık fark var. Rakiplerimizi de bekleyeceğiz. Tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Belki sezona iyi başlamadık, çalkantılı dönemler geçirdik ve şanssızlıklar yaşadık. Artık geriye bakmıyoruz. Bu maçın sevincini biran önce yaşayıp, Karabükspor maçını düşüneceğiz" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursasporlu Hakan Aslantaş: Takımımızı Hakettiği Yere Taşımak İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement