Buruk: Kazanmak İçin Her Şeyi Yapacağız - Son Dakika
Spor

Buruk: Kazanmak İçin Her Şeyi Yapacağız

Buruk: Kazanmak İçin Her Şeyi Yapacağız

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, bu hafta oynayacakları Eskişehirspor maçıyla ilgili, "Ligdeki gidişatımızı direk olarak etkileyecek bir maç. Kazanmak için her şeyi yapacağız" dedi.

21.01.2016 14:52

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, bu hafta oynayacakları Eskişehirspor maçıyla ilgili, "Ligdeki gidişatımızı direk olarak etkileyecek bir maç. Kazanmak için her şeyi yapacağız" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 19'uncu haftasında Eskişehirspor'u ağırlayacak olan Medicana Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Okan Buruk nezaretinde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan kırmızı-beyazlılar 5'e 2 pas çalışması ile antrenmana devam etti. Antrenmana, sakatlığı nedeniyle tedavi gören Burhan Eşer, Mehdi Taouil ve Erkan Kaş katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Aatif Chahechouhe ile John Boye ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

"KAZANMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"

Pazar günü oynayacakları Eskişehirspor maçıyla ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan teknik direktör Okan Buruk, "Kendi sahamızda oynayacağımız bir maç ve biz bu maçın hiç bir anlamda telafisi olmadığını düşünüyoruz. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Burada tabi ki bizim takımımızın arzusu isteği çok önemli. Bunun yanında seyircimizinde stada gelip bize destek vermesi de çok önemli olacak. Bunun altına tekrar çizmek istiyorum. Ligdeki gidişatımızı direkt olarak etkileyecek bir maç. O yüzden seyircimizinde gelip bizimle bütün olmasını istiyoruz. Biz oyuncularımızla birlikte elimizden gelenin en fazlasını yapmaya çalışacağız. Tabi ki rakip içinde çok zor bir karşılaşma, onlarda direnç gösterecektir ama dediğim gibi bu hafta bizim için çok önemli. Ben oyuncularımın hepsine güveniyorum. Sahaya çıkan herkes en iyisini yapacak. O anlamda hiç bir şüphemiz yok. Kafamızda soru işareti yok." dedi.

Buruk, hafif sakatlığı bulunan Aatıf'ın durumuyla ilgili ise, "Aatıf koşulara başladı, hafta sonuna yetiştirmeye çalışacağız. Aatıf bizim için çok önemli. Diğer futbolcularımız da önemli ama Aatıf bu maçta bizim için önemli olacak" dedi. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Buruk: Kazanmak İçin Her Şeyi Yapacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement