Çaykur Rizespor'da Futbolcu Dökümü - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizespor'da Futbolcu Dökümü

Çaykur Rizespor\'da Futbolcu Dökümü

Rizespor futbolcu kadrosundan 15 isim ile yollarını ayırdı.

04.06.2013 14:30

Çaykur

Rizespor futbolcu kadrosundan 15 isim ile yollarını ayırdı.

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah'ın imzasını taşıyan yazılı basın açıklamasında, Çaykur Rizespor'un 15 futbolcusu ile yollarını ayırdığı duyuruldu.

Çaykur Rizespor'un resmi sitesinde yapılan açıklamada, Çaykur Rizespor'un futbolculardan Cumhur Yılmaz, Çağrı Yarkın, Çetin Güngör, Mehmet Al, Murat Sözgelmez, Onur Güney, Fırat Kocaoğlu, Serhat Akyüz, Şahinali Terzi, Emre Torun, David Loriya, Samat Smakov, Hossam Hassan Mohammed Abdallah, Ousman Jallow ve İlyas Çakmak ile yollarını ayırdığı duyuruldu.

Ayrıca yapılan açıklamada, "Takımımızın 2021-2013 sezonunda gösterdiği performans ve başarı neticesinde Spor Toto Süper Lig'e yükselmemizde emekleri olan futbolcu kardeşlerimize; kulübümüze yaptıkları hizmetlerden dolayı en içten teşekkürlerimizi sunar, bundan sonraki futbol yaşamlarında da üstün başarılar dileriz" denildi.

Çaykur Rizespor'un mevcut kadrosu gönderdiği futbolculardan sonra elinde 10 oyuncusu kaldı. Kulübün gönderdiği futbolcuların yerine önümüzdeki günlerde hızla yeni transferler yapması bekleniyor. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor'da Futbolcu Dökümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement