Çebi: Milosevic Beşiktaş'a Yakışır Bir Futbolcu - Son Dakika
Spor

Çebi: Milosevic Beşiktaş'a Yakışır Bir Futbolcu

Çebi: Milosevic Beşiktaş\'a Yakışır Bir Futbolcu

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, bugün İstanbul'a gelen yeni transferleri Alexander Milosevic ile bir araya geldi.

12.01.2015 22:47

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi yeni transferleri Alexander Milosevic ile bir araya geldi ve "Milosevic'in Beşiktaş'a oynama isteği, ona pozitif bakmamıza neden oldu" dedi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Sırp asıllı oyuncuyla buluşan Çebi, Milosevic'e başarılar diledi.

Çebi, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, Milosevic'in, transfer komitesi, teknik heyet ve gözlem ekibinin arzu ettiği bir oyuncu olduğunu belirterek, "Kendisinin Beşiktaş’ta oynama isteği bizim ona pozitif bakmamıza neden oldu. Kendisi ciddi ve sempatik bir oyuncu. Beşiktaş'a yakışır bir oyuncu olduğuna inanıyorum. Kısa sürede uyum sağlayacağını düşünüyorum. Kendisine takımımızda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Milosevic ise Beşiktaş'tan teklif aldığında siyah-beyazlı taraftarların sosyal medyadan kendisine mesaj göndermeye başladığını vurgulayarak, "Taraftarlarımızın bu ilgisi karar almamda etkili oldu. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum ve yıllarca kalmak istiyorum. Topla oynamayı seven bir oyuncuyum. Topu şişirmeyi sevmiyorum. Geçmişte forvet oynamamın böyle bir avantajı var" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Çebi: Milosevic Beşiktaş'a Yakışır Bir Futbolcu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement