Çinli Tenisçi Li Na, Azarenka'nın Belini Kırdı - Son Dakika
Spor

Çinli Tenisçi Li Na, Azarenka'nın Belini Kırdı

Çinli Tenisçi Li Na, Azarenka\'nın Belini Kırdı

TEB BNP Paribas WTA Championships'te Li Na-Victoria Azeranka maçında Belaruslu raket belinden sakatlandı ve gözyaşlarına engel olamadı.

26.10.2013 08:36  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un bu yıl son kez ev sahipliğini yaptığı TEB BNP Paribas WTA Championships'te grubunda daha önce yaptığı iki maçı kazanan Li Na, belinden sakatlık geçiren ve güçlükle mücadeleyi tamamlayan rakibi Belaruslu Victoria Azarenka'nın dezavantajından faydalanmasını bildi ve 6-2 ve 6-1'lik setlerle maçı aldı. Böylece Li Na yarı finale çıkarken, finalin en büyük favorilerinden Azarenka, evinin yolunu tuttu.

AZARENKA BELİNDEN SAKATLANDI

Karşılaşmaya hızlı başlayan Li Na, rakibinin bir servisini de kırıp 3-0 öne geçti. Çabuk toparlanan Belaruslu raket, durumu 3-2 yaptı. Ancak 6. oyunda Azarenka sakatlanınca oyuna 10 dakika ara verildi.Daha sonra sağlık odasına giderek tedavi oldu. Aradan sona Li Na, rakibinin sakatlık sıkıntısından faydalanıp 3 oyunu da alıp ilk seti 6-2 kazandı.

Lİ NA YARI FİNALE YÜKSELDİ

Rakibin sakatlığından faydalanan Li Na, ilk 5 oyunu alıp hemen hemen maçı garantiledi. Yine de Azarenka 6. oyunda rakibinin servisini kırarak seti 5-1'e getirdi. Ancak Li Na da aynı şekilde Vika'nın servisini kırarak seti 6-1 alıp Beyaz Grubu lideri olarak yarı finale çıktı.

10 DAKİKA ARA VERİLDİ

Victoria Azarenka, sakatlanınca ilk müdahale saha kenarında yapıldı. Daha sonra sağlık odasına giderek tedavi oldu. Maça bu nedenle 10 dakika ara verildi. Vika, korta dönse de maçı kaybetti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Çinli Tenisçi Li Na, Azarenka'nın Belini Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement