City, Formda Roma Önünde Galibiyet Arıyor - Son Dakika
Spor

City, Formda Roma Önünde Galibiyet Arıyor

City, Formda Roma Önünde Galibiyet Arıyor

İngiliz temsilcisi, önüne geleni devirmeye devam Roma karşısında Şampiyonlar Ligi'nde ilk galibiyetini almayı arzuluyor.

29.09.2014 19:45

Şampiyonlar Ligi'ne son dakika golüyle gelen Bayern Münih mağlubiyetiyle başlayan Manchester City, sezona bomba gibi başlayan AS Roma'yı Etihad Stadı'nda ağırlayacak.

İngiltere'de 10 kişi kaldığı mücadelede Chelsea'den 1 puan koparan City, daha sonra oynadığı Sheffield Wednesday ve Hull City mücadelelerinde rakip filelere tam 11 gol yolladı.ZABALETA DÖNÜYOR

Takımın Arjantinli beki Pablo Zabaleta, kulübün resmi sitesine verdiği demeçte, "Bizim işimiz ve yapmamız gereken her maçımızı kazanmak. City her zaman sahaya kazanmak için çıkar. Son haftalarda kötü sonuçlar aldık ancak artık yeni bir sayfa açmalı ve geçen sene bıraktığımız yerden devam etmeliyiz." dedi.

Şanssız bir son dakika golüyle Bayern'e boyun eğdiklerine dikkat çeken tecrübeli futbolcu, "İlk maçımızı kötü kaybettik. Şimdi rakibimiz Roma. Ne kadar tehlikeli bir ekip olduklarını biliyoruz. Umarım güzel bir futbolla 3 puana ulaşmasını biliriz. Cezam nedeniyle Bayern'e karşı oynayamadım. Salı günü formama kavuşmayı arzuluyorum." şeklinde konuştu.

Teknik direktör Manuel Pellegrini ise bazı pozisyonlarda büyük ikilemler yaşıyor. Özellikle kalede bir seçim yapmakta zorlanan Şilili teknik adam, Willy Caballero'nun son haftalardaki yükselişiyle Joe Hart arasında kaldı.

Öte yandan kaptan Vincent Kompany'nın yanında Hull City maçında şans verdiği yeni transferlerden Eliaquim Mangala'nın kötü performansı Pellegrini'yi bir hayli zorluyor.

Takım arkadaşına destek çıkan kaptan Kompany, "Asıl önemli olan takıma uyum sağlamış olması. Aynı dili konuşuyoruz ve iyi anlaşıyoruz. Genç ve öğrenmeye açık birisi. Bence geleceğe damgasını vuracak oyunculardan biri." ifadelerini kullandı.ROMA 'KIRMIZI' GELİYOR

Cumartesi günü oynanan maçta Verona'yı 2-0'lık skorla geçen Roma ise, üst üste 5. galibiyetini aldı. Eski Arsenalli Gervinho'nun önderliğinde parlamaya devam eden İtalyan ekibi, City ve Bayern'in favori olarak gösterildiği grupta sürpriz yapmayı hedefliyor.

Fildişili yıldız, UEFA'nın resmi sitesine verdiği demeçte, "Roma bunu başaracak güçte. Amacımız gruplardan çıkmak ve bu hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum. Manchester City ve Bayern güçlü kulüpler olabilir ancak biz kendimize güveniyoruz ve onlara zor anlar yaşatmaya hazırız." dedi.

Daha önce 14 defa İngiliz kulüpleriyle deplasmanda karşılaşan Roma, sadece bir kez kazanırken, City'nin ezeli rakibi Manchester United'a kaybettiği 7-1'lik maç akıllardan çıkmayan detaylardan oldu.MUHTEMEL KADROLARManchester City'nin muhtemel ilk 11'i: Hart, Zabaleta, Mangala, Kompany, Kolarov, Fernandinho, Milner, Toure, Silva, Dzeko, AgüeroRoma'nın muhtemel ilk 11'i: De Sanctis, Maicon, Cole, Yanga-Mbiwa, Manolas, Keita, Nainggolan, Pjanic, Totti, Destro, Gervinho

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor City, Formda Roma Önünde Galibiyet Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement