David Luiz ile Edinson Cavani, Paris'e Dönmek İstemiyor - Son Dakika
Spor

David Luiz ile Edinson Cavani, Paris'e Dönmek İstemiyor

David Luiz ile Edinson Cavani, Paris\'e Dönmek İstemiyor

David Luiz ile Edinson Cavani, Paris'teki terörist saldırıların ardından Fransa'ya dönmek istemediklerini açıkladılar.

16.11.2015 08:31

Paris Saint Germain'in (PSG) Güney Amerikalı oyuncuları Edinson Cavani ile David Luiz, 129 kişinin yaşamını yitirdiği Paris saldırıları ardından Fransa'ya dönmek istemediğini açıkladı.

"BANA KALSA GİTMEK İSTEMEZDİM"

Milli Takım kadrosunda oldukları için Fransa'da olmayan ikiliden Luiz saldırılarla ilgili RMC radyosuna düşüncelerini anlatırken, "Kız arkadaşım, ailem ve arkadaşlarım Paris'teler. Çok üzgün ve korkmuş durumdalar. Oraya gittiğim zaman ne yapacağımı bilmiyorum. Benim işim; ancak bana kalsaydı gitmek istemezdim" diye konuştu.

"PARİS'E DÖNMEK İSTEMİYORUM"

Edinson Cavani'nin de Paris'e dönmek istemediğini açıklarken, golcü ismin bu sözlerini Uruguay Milli Takımı'ndan takım arkadaşı Alvaro Gonzalez duyurdu. Gonzalez, Cavani'nin "Paris saldırıları hayat ve futbol için berbat, oraya dönmek istemiyorum" dediğini aktardı.

DI MARIA: BU OLAYLARIN SONLANMASINI İSTİYORUM

Sezon başında Mancehser United'dan Paris Saint Germain'e transfer olan Angel Di Maria ise olayları değerlendirirken, "Bir çok masum insanın ölümüne neden olan bu tür olayların tamamen sonlanmasını istiyorum" demekle yetindi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor David Luiz ile Edinson Cavani, Paris'e Dönmek İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Herşeyyalan: Hergün korkuyla yaşayan ırak suriye insanları ne yapsın nasıl yaşasın siz sadece canınız yanınca insanları anlıyorsunız 8 0 Yanıtla
  • DSG ( Dünyayı Seven Genç ): Eğer onlar,HAYAT FELSEFESİ,ni (islam ahlakını, demokrasiyi,insanlığı,barışı,dürüstlüğü,aklını kullanmayı,düşünmeyi,çok kelimeler kullanarak güzel ve kibar konuşabilmeyi,çağdaş espiriyi,kültürü,bilimi)yeterince öğrenebilmiş olsalardı,böyle ÜZÜCÜ ve UTANÇ VERİCİ olaylar başımıza gelmezdi.AMA onlar boş,saçma,insanın NEFSİ MÜDAFAA,sını zayıflatan kolay yolu (diziler,filimler, müzikler,moda,alkol,sigara,para,mal,sanal yaşam,cahaliyet,maçlar,şans oyunları) seçmişler.Yol yakın iken dönmelidirler. 3 0 Yanıtla
  • MERT: DI MARIA UNITED DEN MI TRANSFER OLDU :) 1 1 Yanıtla

Advertisement