Demirkol: "Gelecek Sezon Olmaz" - Son Dakika
Spor

Demirkol: "Gelecek Sezon Olmaz"

Demirkol: "Gelecek Sezon Olmaz"

Mehmet Demirkol, Ntvspor'daki 'Spor Servisi' programında gündemi değerlendirdi. Galatasaray'da yaşananların sorumluluğunun yönetimde olduğunu belirten Demirkol, "Galatasaray'da bir iktidar sorunu var. Tudor da gelecek sezon takımda olmaz" dedi.

09.05.2017 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mehmet Demirkol, Ntvspor'daki 'Spor Servisi' programındaki değerlendirmeleri şu şekilde:

"Igor Tudor gelecek sezon olmaz"

Bir futbolcu nasıl '25 futbolcuyu değiştiremezsiniz. Hocayı değiştirmek lazım' diyebilir. Demiş midir, bilmiyorum. Galatasaray'da bir iktidar sorunu var. Igor Tudor bence gelecek sezon takımın başında olamayacak. Çünkü yönetim olmayacak.

"Terbiye sınırlarını aşmak istemiyorum"

Bence Tudor gelecek sene takımın başında olmayacak. Çünkü yönetim de olmaz. Terbiye sınırlarını aşmak istemiyorum. Onun için de 'iktidar sorunu var' diyorum. Soruyorum: Bu destek neden Hamza hocaya, Mustafa Denizli'ye verilmedi de Tudor'a veriliyor?

"Konu Sneijder değil ki..."

Sneijder'in bu zamana kadar her istediği oldu. Kusura bakmasınlar. 10 tane hata varsa hepsi yönetimin. Konu Sneijder değil ki. Ona bu alanı yaratanlar. Mesela haberlere bakınca şunu görüyorsun. Sneijder, Hamza hocayı yollayıp, de Jong'u getirebiliyor. Buna izin veren sensin. Sen Sneijder'e bu yetkiyi verirsen, o da 'Tudor'la olmaz' der. Hakkı o...

"Yine bu sene çok büyük para harcayacak"

Ben bir soyunma odası hikayesini gazetecilerden duyuyorsam, bu olmuştur. Yönetim tarafından da medyaya anlatılıyordur. Galatasaray yine bu sene çok büyük para harcayacak. '1 kuruş da olsa kâr edeceğiz' sezonunda bu kadar zarar ediliyorsa, para harcandığında ne olacak siz düşünün.

Kaynak: Fanatik

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Demirkol: 'Gelecek Sezon Olmaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement