Denizli Belediyespor'da Hedef Galibiyet - Son Dakika
Spor

Denizli Belediyespor'da Hedef Galibiyet

Denizli Belediyespor\'da Hedef Galibiyet

Denizli Belediyespor, deplasmanda oynayacağı İskenderun Demirçelikspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

11.04.2013 15:46

Denizli Belediyespor, deplasmanda oynayacağı İskenderun Demirçelikspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta bitime 5 hafta kala, düşme hattından çıkma mücadelesi veren Denizli Belediyespor, çalışmalarını sürdürüyor. Kınıklı Altyapı tesislerindeki antrenmanlarda, Teknik Direktör Yaşar Güngör ve yardımcıları, futbolcuları fizik kapasite ve psikolojik olarak zorlu maça hazırlıyorlar.

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Yaşar Güngör, puan kaybına artık tahammülleri olmadığını belirterek, "Gaziosmanpaşaspor mağlubiyetinin verdiği olumsuz ortamdan çıkıp, İskenderun maçının kazanılması ile oluşacak olumlu ortamın çerçevesinde, hazırlıklarımızı sürdürmekteyiz. Belediyespor'un bulunduğu ligde ne kadar önemli olduğunun bilinci içersindeyiz. Bu takımı 2.ligde tutup, gelecek yıllarda daha üst liglere taşıyabilme bilincini hep birlikte göstermeliyiz" dedi.

Gaziosmanpaşaspor maçının ikinci yarısında oyuna giren ancak sakatlandığı için 10 dakika sonra çıkmak zorunda kalan Hüseyin Ateş ile aynı maçta sakatlanan İsmail Baydil'in İskenderun D.Ç maçında forma giyemeyecekleri öğrenildi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizli Belediyespor'da Hedef Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement