Denizli Belediyespor, Tokatspor'a Yenildi - Son Dakika
Spor

Denizli Belediyespor, Tokatspor'a Yenildi

Denizli Belediyespor, Tokatspor\'a Yenildi

Tokatspor ile mücadele eden Denizli Belediyespor'un Teknik Direktörü Yaşar Güngör, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

24.03.2013 13:07  Güncelleme: 11:43

Son 18 dakikasını 10 kişi oynadığı maçta, Tokatspor deplasmanından 1 puanla dönme başarısını gösteren Denizli Belediyespor'un Teknik Direktörü Yaşar Güngör, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 26.hafta maçında play off mücadelesi veren Tokatspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Denizli Belediyespor, kazandığı 1 puanla puan cetvelinde 1 basamak yükseldi ve 15.sıraya çıktı. Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Yaşar Güngör, göreve geldikleri ilk haftada iyi bir takıma karşı galip gelememenin üzüntüsü içinde olduğunu söyledi.

73.dakikada Uğur Kapısız'ın çift sarı karttan kırmızı görmesiyle, 10 kişi kalmasına karşın, kazandıkları 1 puanın çok önemli olduğuna dikkat çeken Güngör, "Galibiyeti kaçıran taraf olduk. 10 kişi ile puan çıkarmasını bildik. 1 puanın yanı sıra futbolcularımda özgüven de oluştu. Çok ihtiyacımız olan moral motivasyonumuz da yükseldi. Futbolcularımı ve mesai arkadaşlarımı kutluyorum. Bu başarıda herkesin emeği var. Zorlu yolda engelleri hep birlikte aşacağız inşallah" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizli Belediyespor, Tokatspor'a Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement