Denizlispor'da Yeni Yönetim Görev Dağılımı Yaptı - Son Dakika
Spor

Denizlispor'da Yeni Yönetim Görev Dağılımı Yaptı

Denizlispor\'da Yeni Yönetim Görev Dağılımı Yaptı

PTT 1.Lig takımlarından Denizlispor'da yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da iş başına gelen yönetim görev dağılımı yaptı.

21.06.2013 14:28

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'da yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da iş başına gelen yönetim görev dağılımı yaptı.

Denizlispor'da geçtiğimiz hafta yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da iş başına gelen Süleyman Urkay başkanlığındaki yönetim, görev dağılımı yaptı. Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, Başkan Yardımcılığına Mustafa Üstek, Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanlığa Halil Uzun, Profesyonel Futbol Şube Sorumluluğuna Hikmet Çelikkol, Ar-Ge Asbaşkanlığına Turgay Yılmaz, gençlik geliştirme merkezine Ali Bozkır, basın sözcülüğüne Yasin Özpek, tesislerden ve satın almadan sorumlu asbaşkanlığa Mehmet Erçelik'in getirildiğini açıkladı.

Transferde bir hafta içinde en az 3 oyuncuya imza attıracaklarını belirten Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, geleceğe yatırım amaçlı 2'si Avrupa'dan en az 7 oyuncu da kadrolarına katacaklarını söyledi.

Transferde dikkatli davrandıklarını vurgulayan Urkay, "Yönetim olarak bilgi kirliliğinin önüne geçmek ve aynı zamanda net olması için isim vermek istemiyoruz. Ama anlaşacağımız oyuncular Denizlispor'un ön isimleri olacak. Geçtiğimiz yıl yapılan hataları tekrarlamak istemiyoruz. Artık Denizlispor bu ligde kalmak için değil Spor Toto Süper Lig'e çıkmak için mücadele edecektir. Başka hiçbir hedefimiz yok" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizlispor'da Yeni Yönetim Görev Dağılımı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement