Diarra Transferinde Sona Yaklaşıldı! - Son Dakika
Spor

Diarra Transferinde Sona Yaklaşıldı!

Diarra Transferinde Sona Yaklaşıldı!

Galatasaray bir aydır gündeminde tuttuğu Lassana Diarra'nın transferinde önemli aşama kaydetti.

21.08.2016 03:04

Galatasaray bir aydır gündeminde tuttuğu Lassana Diarra'nın transferinde önemli aşama kaydetti. Diarra'nın menajeri Farag Hatem, Lokomotiv Moskova'ya ödemeleri gereken 10 milyon Euro'luk tazminatı 5 milyona indirdi ve Rusya'ya son detayları konuşmaya gitti.

TAZMİNATI GALATASARAY ÜSTLENDİ

Saha dışı karakterini de inceledikleri Fransız ön liberonun Real Madrid ve Anzhi'den problemli ayrılması sarı-kırmızılı kulübün özel önlemler almasına neden oldu. Sabah Gazetesinde yer alan habere göre; Riekerink'in listesinde 1 numarada yer alan yıldız oyuncudan vazgeçmeyen Galatasaray cephesi Diarra için çözümü 3 yıllık ödeme planları sunmakta buldu. Ücreti 10 taksitte 31 yaşındaki oyuncunun Lokomotiv Moskova'ya ödemesi gereken 5 milyon Euro tazminatı üstlenen sarı-kırmızılılar bu parayı 3 eşit taksit halinde verebileceğini bildirdi.

ÜÇ YILLIK SÖZLEŞME

4.5 milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşma sağlanan Diarra'ya da garanti parası her sezon 10 eşit taksit halinde ödenecek. Diarra için kesenin ağzını açan ancak dikkatli davranan Galatasaray, oyuncudan 3 yıl boyunca maksimum fayda sağlamayı ve Melo'yu unutturmayı planlıyor. Lokomotiv'in Diarra'ya ve 5 milyon Euro'yu 3 taksitte ödemeye hazır olan Galatasaray'a cevabı bekleniyor.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Diarra Transferinde Sona Yaklaşıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement