Dick Advocaat: Net Elle Oynama Vardı, Penaltıyı Gördünüz Değil Mi - Son Dakika
Spor

Dick Advocaat: Net Elle Oynama Vardı, Penaltıyı Gördünüz Değil Mi

1-0'lık Başakşehir galibiyetinin ardından konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, "Penaltı pozisyonunu gördünüz değil mi? Net elle oynama var." diyerek hakeme yüklendi.

22.01.2017 22:10  Güncelleme: 22:11

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Başakşehir'i 1-0 yenip zirveye ortak oldukları maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

İşte Dick Advocaat'ın flaş röportajdaki sözleri:

"En iyi maçımız değildi. Takımımız çok mücadele etti, istediğimiz skorla ayrılmamız için kazanmamız gerekiyordu. 3 puandan ötürü çok memnunuz. Hala şampiyonluk yarışındayız. İyi bir takıma karşı zor bir maç oldu ama kazanmayı hak ettik."

"3 PUAN KRİTİKTİ"

"Takım performansını, bireysel performansların önüne koyarım. Tüm oyuncularımız gerçekten büyük bir mücadele örneği gösterdiler. Herkes iyi oynamadı ama mücadeleyi gösterdiğimizde ve bunu rakibe yansıttığımızda fark yaratmış duruma geliyoruz. Başakşehir'e karşı ilk maçta çok daha iyi oynadık. Bu akşam biraz daha mücadele maçıydı ama 3 çok kritik puan aldık."

"OZAN FİT DEĞİLDİ"

"Ozan bacağında bir problem yaşadı. Böyle karşılaşmalarda yüzde 100 fit olmalısınız, o an yüzde 100 değildi ve biz de kenara geldik."

"PENALTIYI GÖRDÜNÜZ MÜ"

"Net bir elle oynama var, penaltı. Görüyorsunuz değil mi?"

Dick Advocaat: Net Elle Oynama Vardı, Penaltıyı Gördünüz Değil Mi

Son Dakika Spor Dick Advocaat: Net Elle Oynama Vardı, Penaltıyı Gördünüz Değil Mi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement