Didim'de Ay Yıldızlıların Euro 2024 sınavı dev ekranda izlendi - Son Dakika
Spor

Didim'de Ay Yıldızlıların Euro 2024 sınavı dev ekranda izlendi

Didim\'de Ay Yıldızlıların Euro 2024 sınavı dev ekranda izlendi

Didim Cumhuriyet Kent Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, yüzlerce vatandaşın katılımıyla A Milli Futbol Takımı'nın Letonya maçı dev ekranda yayınlandı. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay da milli coşkuya ortak oldu.

16.10.2023 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ay yıldızlıların Euro 2024 yolunda önemli sınavı olan Letonya maçı, Didim'de dev ekranda yayınlandı. Didim Cumhuriyet Kent Meydanı'nda yüzlerce vatandaşın izlediği milli maç coşkusuna Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay da ortak oldu.

Didim Belediyesi, A Milli Futbol Takımı için önemli bir sınav olan EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'ndaki Letonya karşılaşmasını dev ekranda vererek milli coşkuya ortak oldu. Didim Belediyesi tarafından Didim Cumhuriyet Kent Meydanı'na kurulan dev ekranda milli maçı izlemeye bayraklar ve milli formalarla gelen vatandaşlar doksan dakika boyunca tezahürat ederek milli takıma destek verdi. Saygın Yapı Didim Belediyespor Başkanı Murat Küçüker, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlarla birlikte maçı izleyen Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, milli coşkuya ortak oldu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Spor Didim'de Ay Yıldızlıların Euro 2024 sınavı dev ekranda izlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement