Diego Rossi, başarısıyla Fenerbahçe'de dengeleri değiştirdi - Son Dakika
Spor

Diego Rossi, başarısıyla Fenerbahçe'de dengeleri değiştirdi

Sakatlıktan çıkan Pelkas'ın formsuz olduğu dönemde golü ve asistleriyle ön plana çıkan Diego Rossi, Yunan futbolcunun önüne geçti. Çalışkanlığıyla Pereira'nın gözüne girmeyi başaran Uruguaylı futbolcu, ilk 11 savaşından galip çıkmaya yakın. Geçen sezonun gözdesi olan Pelkas, arka plana düştü. Rossi'nin satın alma opsiyonunun kullanılabileceği belirtildi. 8-10 milyon euro civarındaki bu bedelin ödenmesi için bazı isimlerin satışına onay verileceği ifade edildi.

08.10.2021 13:55  Güncelleme: 14:01

Fenerbahçe'nin öne çıkan transferlerinden biri olan Diego Rossi, yeni takımındaki macerasına istediği gibi başlayamamıştı. Takıma alışmaya başlayan genç hücum oyuncusu, Süper Lig'deki performans grafiğini her geçen maç yükseltmeyi başardı.

Pelkas hakkında şaşırtıcı karar! Diego Rossi, dengeleri değiştirdi

SON 3 MAÇIN YILDIZI

Los Angeles FC takımından kiralanan Diego Rossi, Kasımpaşa önünde yaptığı 2 asistle galibiyetin gizli mimarı olurken son 3 karşılaşmada 4 gole etki etti.

Pelkas hakkında şaşırtıcı karar! Diego Rossi, dengeleri değiştirdi

PELKAS'I UNUTTURDU

Giresunspor karşısında asist yapan, Hatayspor deplasmanında ilk golünü atan yıldız, önceki gün Kasımpaşa mücadelesinde de 2 asist kaydetti. Seriye bağlayan Diego Rossi, Pelkas'ın formsuzluğunda hücumda takıma ilaç oldu. Rossi, şimdilik Pelkas'ın önüne geçmiş gibi duruyor.

PARA ROSSİ'YE AKTARILACAK

Oyuncunun satın alma opsiyonu dahilinde bonservisine ne kadar ödeneceği henüz belli olmazken iddialara göre bu rakam 8-10 milyon euro arasında... Sabah'ın haberine göre; Sarı-Lacivertliler, oyuncu ya da oyuncuların satışlarından elde edeceği gelirin bir kısmını da Diego Rossi için kullanacak.

Diego Rossi, başarısıyla Fenerbahçe\'de dengeleri değiştirdi

Son Dakika Spor Diego Rossi, başarısıyla Fenerbahçe'de dengeleri değiştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Can Yıldırım : Pelkas Rossiye 10 basar 3 maçla 10 milyon verecek kadar parası yok bu kulübün 0 0 Yanıtla

Advertisement