Dünya devi gözünü kararttı! Arda Güler'in yeni takımı belli gibi - Son Dakika
Spor

Dünya devi gözünü kararttı! Arda Güler'in yeni takımı belli gibi

Real Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Güler'i Bayern Münih'in transfer etmek istediği ve Alman yetkililerinin Arda için sürpriz bir teklif yapabileceği belirtildi.

29.03.2024 09:40  Güncelleme: 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezon başında Fenerbahçe'den transfer olduğu Real Madrid'de yaşadığı sakatlıkların ardından sahalara dönen ve taraflı tarafsız herkesin beğenisini alan Arda Güler hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

BAYERN MÜNİH DEVREDE

İspanyol basınındaki haberlere göre; Alman ekibi Bayern Münih, Arda için harekete geçti. Alman devinin, genç yıldız arayışında olduğu belirtilen haberde, bu isimlerden birinin de Arda Güler olduğu ifade edildi.

Dünya devi gözünü kararttı! Arda Güler'in yeni takımı belli gibi

TEKLİF YAPACAKLAR

Bayern Münih yetkililerinin Real Madrid başkanı Florentino Perez ile iyi ilişkilerde bulunduğu, Alman yetkililerinin Arda Güler için sürpriz bir teklif yapabileceği öne sürüldü.

Dünya devi gözünü kararttı! Arda Güler'in yeni takımı belli gibi

1 GOL ATTI

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan genç yıldız, İspanyol deviyle 7 karşılaşmaya çıktı. Milli futbolcu, bu karşılaşmalarda 1 gol attı.

Dünya devi gözünü kararttı! Arda Güler\'in yeni takımı belli gibi
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Dünya devi gözünü kararttı! Arda Güler'in yeni takımı belli gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Ömer Öztoprak: Bu çocuğu çok yüksekten uçurdular. Arda Turan gibi ilk etapta baş altı bir takımda oynaması lazımdı. Dortmund bu çocuk için en iyisi.. 24 16 Yanıtla
    Akın Dündar: Turan 24 yaşında Atleticoya, Güler 18 yaşında Real'e gitti aradaki farkı önce idrak edin sonra yorum yapın. 43 10 Selim Kayisi: Senin gibi vizyon sahibi olan takımlar zaten Arda Güler de futbolcu mu der. Büyük düşünen kulüpler gençken ucuzdan alır. 2 7
  • Hugs70: munih yanından gecmez yavaş atin 15 18 Yanıtla
  • Pinokyo: Sosyal medyada gideri var diye sürekli yalan haber yapıyorlar bu habercilerin yatacak yeri yok. 26 2 Yanıtla
  • Seyyidali Can: Bu kadar şişirdiğiniz yeter, ardaya da zarar veriyorsunuz. 16 4 Yanıtla
  • Abuzer Kadayıf: Arda Güler’in oynadığı takıp Avusturya dan 6 gol yemiş hava civa 5 5 Yanıtla
  • Mehmet Ali Cetinkaya: Sosyal medyanın haberin gücü iste . Adam hic bisey yapmadan dünya devlerine transfer oldu ) piyasa yapti Türkiye maçında ki oyununu izleyen klupler uzak durulmasi gereken bir topçu olduğunu anlamıştır . Zira kendide cok havalara girmis bisey de yok ortada ) 2-3 seneye turkiyeye dönüş yapar 1 sene fenerde oynar sonra cop gidişat onu gosteriyor 0 6 Yanıtla

Advertisement