Manidar oyuncak Messi'yi kahkahaya boğdu! Mbappe'nin vereceği tepki merak konusu oldu - Son Dakika
Spor

Manidar oyuncak Messi'yi kahkahaya boğdu! Mbappe'nin vereceği tepki merak konusu oldu

2022 FIFA Dünya Kupası finalinde Paris Saint-Germain (PSG) takım arkadaşı olan Fransız Mbappe ile restleşen Lionel Messi'ye zafer kutlamalarında Mbappe'nin lakabı olan 'ninja kaplumbağa' oyuncağı fırlatıldı. Messi'nin o anlarda verdiği reaksiyon da dikkat çekti. Kylian Mbappe'nin bu duruma vereceği tepki merak konusu oldu.

20.12.2022 18:58  Güncelleme: 20:04

2022 Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin'de kutlamalar çılgınca devam ediyor. Otobüsle şehir turu atan Arjantinli futbolcular çılgınlar gibi eğlendi. Kutlamalarda birbirinden ilginç görüntüler ortaya çıktı. En dikkat çeken olay ise Messi'ye 'ninja kaplumbağa' fırlatıldığı an oldu.

Mbappe ile savaşı büyüyecek! Messi, anlamı manidar oyuncakla alay etti

MBAPPE İLE RESTLEŞME

PSG'de aralarında soğuk rüzgarlar estiği konuşulan Kylian Mbappe ve Lionel Messi, Arjantin- Fransa finalinde birbirlerine hareket çekmişti. Bu yaşananların ardından 'Ninja Kaplumbağa' olayının gerçekleşmesi gerilimin süreceğinin işareti oldu.

Mbappe ile savaşı büyüyecek! Messi, anlamı manidar oyuncakla alay etti

KAHKAHAYI BASTI

Otobüsün tepesinde oturan Lionel Messi'ye 'Ninja Kaplumbağa' fırlatıldı. Oyuncağı yakalayan Messi, kahkahaya boğuldu. Ardından oyuncağı geri fırlattı. Kylian Mbappe'nin bu duruma vereceği tepki merak konusu oldu.

Manidar oyuncak Messi\'yi kahkahaya boğdu! Mbappe\'nin vereceği tepki merak konusu oldu

Son Dakika Spor Manidar oyuncak Messi'yi kahkahaya boğdu! Mbappe'nin vereceği tepki merak konusu oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement